Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno PS3 oraz kilka pytań

Scre3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Chciałbym kupić ps3/ps4 ale nwm co mi sie bardziej oplaca a wiec kilka pytań.

1.Ps3 czy Ps4 jezeli nie przeszedlem zadnej gry z ostatnich 5-6lat ?

2.Jeżeli ps3 to ile jeszcze potrwa wsparcie(psn i serwery gier online) ?mozecie podac okolo wedlug waszych przypuszczen

3. Uzywane czy nowe ?

4. W ktorego bfa i coda gra duzo osob na ps3 i ile osob gra w fife i gta 5 ? podajcie liczbe mniej wiecej

O PS4 nie mam zadnych pytan.

Opublikowano

Siemanko

1.Ps3 czy Ps4 jezeli nie przeszedlem zadnej gry z ostatnich 5-6lat ? Dla gier, które wyszły już dawno to PS3, dla obecnych gier tylko i wyłącznie PS4.

2.Jeżeli ps3 to ile jeszcze potrwa wsparcie(psn i serwery gier online) ?mozecie podac okolo wedlug waszych przypuszczen Ciężko odpowiedzieć na to pytanie, EA zapowiedziało, że ich gry będą ukazywały się do 2017 na PS3. Jeśli chodzi o PSN, to nie wiadomo!

3. Uzywane czy nowe ? Bez znaczenia, miałem nowe i używane konsole. Jeśli sprzęt jest zadbany, to warto kupić używkę.

4. W ktorego bfa i coda gra duzo osob na ps3 i ile osob gra w fife i gta 5 ? podajcie liczbe mniej wiecej Jeśli chodzi o CODa, to najwięcej osób gra w BO2 i obecnie chyba AW. BF, pewności nie mam ale chyba BF3. Jeśli chodzi o GTA V, to gra masa ludzi...ilu? Nie jestem w stanie tego określić. W Fifę 15 nie gram więc nie wiem.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ktos jeszcze by cos dodal czy tripipi wszystko wyjasnil a i jeszcze jedno pytanie

Czy polecacie przejsc cala serie saintsrowow, 2 czesci gta ,dogsy assasyny, mgsy, devilmaycry, darksouls god of wary ?

Opublikowano

Siemanko

1.Ps3 czy Ps4 jezeli nie przeszedlem zadnej gry z ostatnich 5-6lat ? Tak jak trpipi napisał

2.Jeżeli ps3 to ile jeszcze potrwa wsparcie(psn i serwery gier online) ?mozecie podac okolo wedlug waszych przypuszczen To zależy od zainteresowania grą. Jeśli gra ma dużo graczy, tak jak np. GTA Online, to serwery będą działały, dopóki graczom się nie znudzi produkcja. Co do PSN, to jeszcze pewnie długo będzie działał.

3. Uzywane czy nowe ? Moją 1 konsolą była nowa, i padła do 6 latach, lecz był to FAT. Aktualnie mam Slim'a od pół roku używanego, i jest dobrze. Działa i.t.p. Ja bym polecał nową, lub używaną jeśli jest zadbana.

4. W ktorego bfa i coda gra duzo osob na ps3 i ile osob gra w fife i gta 5 ? podajcie liczbe mniej wiecej Tak naprawdę w każdego BF'a gra dużo graczy. Począwszy od 3, aż do Hardline. W COD'a grałem jedynie w AW, i tam jest dużo graczy. FIFA 15 tak samo. Masa graczy. A w GTA 5 Online ciężko trafić na pustą sesję.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Siemanko

1.Ps3 czy Ps4 jezeli nie przeszedlem zadnej gry z ostatnich 5-6lat ?

2.Jeżeli ps3 to ile jeszcze potrwa wsparcie(psn i serwery gier online) ?mozecie podac okolo wedlug waszych przypuszczen

3. Uzywane czy nowe ?

4. W ktorego bfa i coda gra duzo osob na ps3 i ile osob gra w fife i gta 5 ? podajcie liczbe mniej wiecej

1. Jeśli zależy Ci na grasz troszkę starszych to oczywiście PS3, może na PS4 znajdziesz 2/4 gier co są też na ps3. Lecz nie wszystkie. Wychodzą na ps4 teraz nowe. więc ps3.

2. Cieżko powiedzieć, na tych grasz które teraz są tzn, gta 5, killzone 2/3 hmm grają ludzie, ale do puki grają.

3. Ja bym brała nową, czemu? Dużo ludzi teraz sprzedaje, bo chce ich się pozbyć, napiszą Ci że jest w stanie bdb a okaże się że coś masz zepsute. Na samym allegro masz nowe konsole i nie takie drogie.

4. Co do gta 5 dużo gra ludzi i bardzo fajnie się gra, co do reszty gier nie mam pojęcia bo nie grałam w nie. 

Ktos jeszcze by cos dodal czy tripipi wszystko wyjasnil a i jeszcze jedno pytanie

Czy polecacie przejsc cala serie saintsrowow, 2 czesci gta ,dogsy assasyny, mgsy, devilmaycry, darksouls god of wary ?

God of War klasyk więc jak najbardziej, bardzo fajna i wciągająca gra.

Dogsy? nie wiem co to za gra chyba że wchodzi o what's  dogs - nudna gra.

Santis bardzo fajną the trid ( jakoś tak ) i 4 polecam ;)

Co do gta, zależy czy grałeś już np w gta 4, jeśli tak to nie wiem czy ma sens kupowania i przechodzenia jej jeszcze raz. gta 5 polecam 

Assasin nie wiem grałam w trzy pierwsze częśći i nie przekonuje mnie. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...