Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Woj mental 75 lvl nei daje rady na metkach mordu.

Howker_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Posiadam mentala 75 lvl. Skile to silne g5 duchowe g4 walnięcie m9 i tapek m4.Eq to:
Truta +6 sr 32 kd +4
Boga +9 1,5k hp kd+4
Lwia +9 nno
Ebo+9 i srebrna +9
Maska +7
I eq pod hp. łącznie mam 14,5k hp oraz 850 defa i nei daje rady sobie na metkach mordu. Nawet jak odjezdzam to zbiera mi się spot i nie daje rady go ubić. Nawet jak ubije tego metka to bicie go trwa 5min. Dodam że posiadam bufa po 30%. Proszę o pomoc co mam zrobić żeby lepiej ubijać te metki. Co zmienić w eq? Budżet mam raczej ograniczony.

Opublikowano

bez obrazy ale na oficjalnym forum metina 2 masz ten sam temat i wszystko tak samo opisane wiec nie dziw sie jak zbanuja ci konto bo administracja z gry metina zaglada na to forum tez!!!!!!!

slaba bron masz i mental wolno leje zawsze

Opublikowano

Cale eq oraz def/hp wygladaja na wystarczajace do tego metka, plus buffy 30%, powinines ubijac, ale skoro trwa to 5min to problem lezy w hitach

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zmieniłem boga na lwią +9 2k hp  10 do pż i kd +4 i ubijam bez odjazdu :)

No nie ma się co dziwić skoro msaz 10 do pż, 

a co z trutą? proponuję ją sprzedać i kupić jakiegos ribka, lub chociaż jakiegos magneta+9 5b z kd +4 exp. 

Oraz obowiazkowo zielone potki :)

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...