Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak oni to robią?

Oooli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to możliwe, że w bunkrze na statku [ ulepszenia na 16 - pełna obsada BO2] i laserach w dronach podłem w 3s od golca w golcu ??

Sam mam pełną obsadę laserów w golcu fl4 i w dronach na 16 + havo + ekstrakt 10% dmg + 25% osłony - ale nawet z sepromem nie umiem ubić golca w bunkrze w 3 sekundy.

Pewnie jestem flaks, ale jak to robią, że tak biją ??

Opublikowano

Skoro piszesz ten temat to znaczy, że pewnie kupiłeś konto. Skoro padasz w 3 sekundy to nie masz doświadczenia.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

ja na pchełce ostatnio bez osłon biłem się z SFE  i wytrzymałem 45 sekund i sam sobie jeszcze miny stawiałem, więc musisz sie chopie jeszcze dużo pojedynkować hahaha

cupakgame.jpg

Opublikowano

Widać, nie macie pojęcia - a piszecie aby coś napisać.

Nie pytam, jak walczyć, ale jak walić takimi hitami.

Mood - możesz mieć rację - program może mieszać amunicję i dawać takie hity, ale nie sądzę aby np. Foxx z pl1 grał z  programem - a to właśnie on ubija wszystkich w 3s.

Wcześnej na golcu teraz na tej nowej Vedze.

Nie zrozumcie mnie źle - ale bunkier to bunkier - i ubicie w 3s robi na mnie wrażenie.

Opublikowano

taka gra,lata taki wiesniaczek ba-jerry statkiem adm. i ubija stacje klanowe.Mysli ze mu dup przybędzie po takich akcjach :rolleyes: wielki koks bo go bic nie mozna :angry:

Opublikowano

Skoro piszesz ten temat to znaczy, że pewnie kupiłeś konto. Skoro padasz w 3 sekundy to nie masz doświadczenia.

cos nie lapiesz nie jest to mozliwe z takim ekwipunkiem !!! mialem podobnie na aegisie full b02 na 16 drony to samo z sercem i  podlecial smieszny spearhead z 2 havokami i wyjebal mnie w 2-3 sek. ? to poprostu k***a sa cheaty !!!!! tak jak kiedys gralem w podobna smieszna gre jak to o nazwie sea fight i tam mozna bylo napierdolic 3x wiecej armat niz to bylo mozliwe, wiec tu tez cos smiecie wymyslili i niewielkie grono pajacow tym operuje zeby sie nie roznioslo a te wory z BP oczywiscie nic na to nie poradza za duzy dla nich jest poziom informatyki. wielki LOL dlatych niemieckich worow od brania kasy od ludzi ograniczonych skilem z jedna reka i okiem.

p.s. koles w rankingu na 1 miejscu mial wiecej problemu co ten na tym spearhedzie pewnie wedlug ciebie lepsze combo uzywal ? hahahaha a kolega co zalozyl ten temat nie umie obslugiwac generatorow oslony za slabo klika ( r + t + b ) <-- to takie tajemne combo buahahahaha

Opublikowano

cos nie lapiesz nie jest to mozliwe z takim ekwipunkiem !!! mialem podobnie na aegisie full b02 na 16 drony to samo z sercem i  podlecial smieszny spearhead z 2 havokami i wyjebal mnie w 2-3 sek. ? to poprostu k***a sa cheaty !!!!! tak jak kiedys gralem w podobna smieszna gre jak to o nazwie sea fight i tam mozna bylo napierdolic 3x wiecej armat niz to bylo mozliwe, wiec tu tez cos smiecie wymyslili i niewielkie grono pajacow tym operuje zeby sie nie roznioslo a te wory z BP oczywiscie nic na to nie poradza za duzy dla nich jest poziom informatyki. wielki LOL dlatych niemieckich worow od brania kasy od ludzi ograniczonych skilem z jedna reka i okiem.

p.s. koles w rankingu na 1 miejscu mial wiecej problemu co ten na tym spearhedzie pewnie wedlug ciebie lepsze combo uzywal ? hahahaha a kolega co zalozyl ten temat nie umie obslugiwac generatorow oslony za slabo klika ( r + t + b ) <-- to takie tajemne combo buahahahaha

,, Śmiecie '' zaraz czy Ty przypadkiem nie mówisz o tym co tworzą takie rzeczy? Jeżeli tak to samemu spróbuj napisać jeden program (nie musi być jakiś super) to zrozumiesz, czym są te śmiecie, a propos BP to nie wiem, czy ich zdolności, by nie przewyższały programistów BP (oni to nawet programu nie sprawdzają, dla mnie mogą znać i 50 bibliotek do gier w różnych językach - no co za pajac dodaje coś do programu i nic nie sprawdza), ale masz rację z BP, bo to co oni czasami robią to przechodzi ludzkie pojęcie, a błędy widać czasami jak na talerzu (a to złe skierowanie, a to coś tam).

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...