Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do 3200 zł :D

WebMasters

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. 

Mam zamiar w najbliższym czasie kupić laptopa do 3200 zł i chciałbym w tej cenie kupić coś co będzie warte tej ceny. 

Chciałbym przede wszystkim, żeby miał dobry procesor i kartę graficzną. Laptop typowo pod Photoshopa, obróbkę video i programowania. 

Zastanawiam się nad tym: http://allegro.pl/laptop-asus-x751lk-i7-gtx850m-1tb-12gb-zestaw-i5371846659.html

Limit like, dla tego kto znajdzie lepszego w tej cenie :D

Opublikowano

To potrzeban CI odbra matryca a procesor to wystarczy i5 :)

Powiedz mi masz zamiar grac?

I czy ma byc z systemem czy bez?

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

To potrzeban CI odbra matryca a procesor to wystarczy i5 :)

Powiedz mi masz zamiar grac?

I czy ma byc z systemem czy bez?

Nie mam zamiaru grać, nie przepadam za graniem w cokolwiek. Systemu nie musi być, wezmę sobie licencję z tego laptopa co mam teraz na Win7. 

Zależy mi trochę na szybszym procesorze dlatego chyba i7 spełniałaby moje oczekiwania. 

Może ten: http://www.x-kom.pl/p/227970-notebook-laptop-17-3-lenovo-g70-70-i7-4510u-16gb-1000-dvd-rw-7hp64x-gf820m.html ?

Opublikowano

Tylko patrz jaki i7 :)

Ten który podałem w 1 poscie to i7 U czyli wydajnośc i5M ma 2 rdzenie :)

Z 17 calowych z przyzwoita matryca masz Lenovo Z710 z i5M i GF840m. Matryca FULL HD. Podświetlana klawiatura, głośniki JBL, aluminiowa obudowa (stylowy wygląd), doskonała kultura pracy w każdym aspekcie, łatwy dostęp do podzespołow. Lepszy wybór od tych dwóch co podałes.

Co do 15 calowych:

Acer e5-572g z i7 i GF840m. Matowa matryca FULL HD. Laptop jest nieźle wykonany, posiada mocna akumulator nawet do ponad 5h działania na wifi, dobra kultura pracy, nie jest głośny ani się nie przegrzewa. Tutaj masz procesor 4 rdzeniowy przyda Ci sie.

Opublikowano

Tylko patrz jaki i7 :)

Ten który podałem w 1 poscie to i7 U czyli wydajnośc i5M ma 2 rdzenie :)

Z 17 calowych z przyzwoita matryca masz Lenovo Z710 z i5M i GF840m. Matryca FULL HD. Podświetlana klawiatura, głośniki JBL, aluminiowa obudowa (stylowy wygląd), doskonała kultura pracy w każdym aspekcie, łatwy dostęp do podzespołow. Lepszy wybór od tych dwóch co podałes.

Co do 15 calowych:

Acer e5-572g z i7 i GF840m. Matowa matryca FULL HD. Laptop jest nieźle wykonany, posiada mocna akumulator nawet do ponad 5h działania na wifi, dobra kultura pracy, nie jest głośny ani się nie przegrzewa. Tutaj masz procesor 4 rdzeniowy przyda Ci sie.

A w jakich cenach mogę znaleźć lapka 17 cali z i7 i dobrą kartą graficzną?  :D Jakieś oferty z x-kom.pl? 

Opublikowano

Oj jakies 3800 zł może i wiecej zeby jeszcze jaka tako matryce miały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...