Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

alergia na kobiety

Gość RacjonalnyCzłow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie tego wątku piszę, że nie jestem homisiem.

Od pewnego czasu dostrzegam u siebie pewną "alergie" na kobiety nie wiem czy to jest związane z dawniejszymi relacjami z kobietami albo to może coś z wiekiem.. ale tak mnie kurwica bierze i kiszki mi się skręcają jak kobita ma taki piszczący głos albo o takim niskim tonie .. od razu mi się nie chce takiej osoby słuchać nie wiem czy tylko mnie to denerwuje czy to mi przejdzie? 

Psycholog mi nie pomógł we wcześniejszych sytuacjach to raczej skieruje się do jakiegoś egzorcysty..

W każdym bądź razie czekam na odpowiedź specjalistów z tego forum.

Opublikowano

Myśle, że każdy normalny facet który nie rucha czego popadnie dostawałby kurwicy gdy jakaś paniusia z gimbusiarskim głosem 13 latka bez mutacji gadała mu za uchem :D 

moim zdaniem jesteś normalny xD

OQqSOv4.png

Opublikowano

Zalecałabym dalsze wizyty u psychologa, no bo to nieciekawie brzmi. Działają tak na Ciebie wszystkie kobiety, większość, czy pojedyncze osoby? 

Sama niekiedy spotykałam ludzi, którzy irytowali mnie całokształtem, no ale tak po prostu bywa. Zacisnęłam zęby i jakoś to zniosłam. Jeżeli masz tak przy większości kobiet, to zapewne choroba, mizoginia. Tak czy siak życzę "powrotu do zdrowia".

Opublikowano

Zalecałabym dalsze wizyty u psychologa, no bo to nieciekawie brzmi. Działają tak na Ciebie wszystkie kobiety, większość, czy pojedyncze osoby? 

Sama niekiedy spotykałam ludzi, którzy irytowali mnie całokształtem, no ale tak po prostu bywa. Zacisnęłam zęby i jakoś to zniosłam. Jeżeli masz tak przy większości kobiet, to zapewne choroba, mizoginia. Tak czy siak życzę "powrotu do zdrowia".

napisal wyrazne ze tyczy sie to pan porozumiewających się w częstotliwościach gdzie tylko delfiny słyszą

tez tak mam jak ktos ma zbyt piskliwy glos na swoj wiek albo nienaturalny glos, jestes normalny

­

Opublikowano

napisal wyrazne ze tyczy sie to pan porozumiewających się w częstotliwościach gdzie tylko delfiny słyszą

tez tak mam jak ktos ma zbyt piskliwy glos na swoj wiek albo nienaturalny glos, jestes normalny

Napisał dość mało, dlatego chciałam dowiedzieć się więcej na temat jego rzekomego "schorzenia". Jeżeli poszedł do psychologa, który mu nie pomógł, to chyba jasne, że musi mieć to duże nasilenie. Nie mam problemów z czytaniem ze zrozumieniem kochana. :)

Opublikowano

Mnie także czasami irytują bardzo wysokie głosy, choć zależy to też od osoby. Kiedy ktoś, do kogo nie pałam sympatią, się odezwie, niezależnie od tego jakim głosem i co powie, po prostu jest to irytujące. Tak, to jest normalne.

Myśle, że każdy normalny facet który nie rucha czego popadnie dostawałby kurwicy gdy jakaś paniusia z gimbusiarskim głosem 13 latka bez mutacji gadała mu za uchem :D

moim zdaniem jesteś normalny xD

Kobiety nie przechodzą mutacji. >.>

Napisał dość mało, dlatego chciałam dowiedzieć się więcej na temat jego rzekomego "schorzenia". Jeżeli poszedł do psychologa, który mu nie pomógł, to chyba jasne, że musi mieć to duże nasilenie. Nie mam problemów z czytaniem ze zrozumieniem kochana. :)

Piszże, dziewczyno, normalnym fontem albo go chociaż nie pochylaj, bo tego się czytać nie da.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Na egzorcystę musiałbyś mieć zgodę Papieża bodajże, a z takimi rzeczami nikt Ci takowej nie da. Udaj się do psychologa, takie 'terapie' nie trwają tydzień, ani miesiąc. Trwają kilka ładnych miesięcy lub lat żeby człowiek wrócił 'do normy'.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Dam sobie spokój z psychologami traktują mnie jak ułomnego, wole sam z tego wyjść.

czytam i czytam i wnioskuje że mam mizoginizm.

Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...