Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teemo - Muczestria vol.1 - Muczaczoslive poradnik

MuczaczosLive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Chciałbym was zaprosić do obejrzenia mojego pierwszego poradnika w sezonie 5 (drugi w karierze) oczywiście do mojego maina - Teemo.

Jeżeli chodzi o moją osobę to jestem streamerem od około dwóch lat. Moje osiągnięcia w LoLu - challenger soloQ sezon 3 (only Teemo) i 5. 

W sezonie 3 jak i w 5 (przez parę miesięcy) top 1 Teemo według lolskill'a

Przy wejściu maestrii bohaterów postanowiłem wbijać lvl 5  dana postacią a następnie tworzyć do niej poradnik.

To Wy sami wybieracie do jakiej postaci następnej powstanie poradnik (wchodząc na stream wpisz !ankieta by otrzymac link do ankiety).

Masterki - http://i.imgur.com/GVKX7sl.png
Runy -  http://i.imgur.com/KzAdkIx.png

Także zapraszamdo komentowania oraz oglądania przyszłych poradników.

Również na stream - http://twitch.tv/muczaczoslive (mam nadzieję, że nie jest to zabronione :P)

Opublikowano

Creep wybuchnie xD

I tak to nie dodżnie?! Widziales top wtf moments? Q Eza a Minion normalnie jak na evade dodge.

Ogolem swietny poradnik, przydaloby sie jakbys jeszcze zrobil poradnik pisemny.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Świetny poradnik Tomek! Czekamy na kolejne z tej serii :) Wyżej mają rację, nie byłoby źle zobaczyć "pisemny" poradnik.

Opublikowano

Całkiem niezły ten poradnik, leci plusik ode mnie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja Teemo gram od dawna, jego masterki & runy są z*******e. Taktyki również niczego sobie. Serdecznie polecam ;)

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Jak wygląda takie kerowanie gier Timem (np. w brązie/silverze jak robisz smurfa)?

Zazwyczaj 20:0 i kończenie gry surrenderem w 20. Nie pamiętam żeby było to w silverze czy brązie, bo najniżej muczaczos chyba był w platynie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...