Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania do wywiadu.

Nysharrr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

W planach mamy przeprowadzenie wywiadu z graczem bardzo obeznanym w tą grę: @kYRA.

Z tego powodu chciałbym Was poprosić o pytania, te które moglibyśmy mu zadać.

Podsyłajcie swoje pomysły niżej.

Redakcja World Of Tanks

graphic.png

Opublikowano

1. Jakim graczem?

2. Co znaczy "obeznanym"?

3. Jeśli zamierzasz przeprowadzić wywiad z kimkolwiek jako "od mpc", to chyba musisz mieć zgodę min. moderatora działu...

4. Nie pisz [redakcja wot], bo raz już nie wypaliło, nie wiadomo czy będziemy próbować 2. raz.

Kyra Wam może co najwyżej pokazać jak się konto resetuje. On ma co wiedzę głównie na temat ile potrzeba dmg na "dobry wu en".

Opublikowano

1. Jakim graczem?

3. Jeśli zamierzasz przeprowadzić wywiad z kimkolwiek jako "od mpc", to chyba musisz mieć zgodę min. moderatora działu...

4. Nie pisz [redakcja wot], bo raz już nie wypaliło, nie wiadomo czy będziemy próbować 2. raz.

1. Masz podane.

2. Które dobrze gra w tą grę.

3. Mam pozwolenie.

4. W takim razie usuń ten kawałek.

graphic.png

Opublikowano

1. Jakim graczem?

Boże, jaki Ty masz ból dupy. Jeśli chłopak chce to niech przeprowadza, bo dostał ode mnie zgodę.

Co do redakcji jak będzie zainteresowanie to nie widzę problemów, by powstała ona drugi raz. Po drugie sam się zgodziłeś, by pisali jako redakcja, wiec skończ najeżdżać. 

Opublikowano

1. Jakim graczem?

Kyra Wam może co najwyżej pokazać jak się konto resetuje. On ma co wiedzę głównie na temat ile potrzeba dmg na "dobry wu en".

Pogadajmy na pw.

graphic.png

Opublikowano

Boże, jaki Ty masz ból dupy. Jeśli chłopak chce to niech przeprowadza, bo dostał ode mnie zgodę.

Co do redakcji jak będzie zainteresowanie to nie widzę problemów, by powstała ona drugi raz. Po drugie sam się zgodziłeś, by pisali jako redakcja, wiec skończ najeżdżać. 

Cytuję: Piszcie w dziale, jeśli to wypali pomyślimy nad redakcją.

Gdybyś mi powiedział, że coś takiego planujesz robić, to bym wiedział, ale jak zwykle jest świetny kontakt w teamie...

Opublikowano

1. Jakim graczem?

Skończ, bo sam się ostatnio zachowujesz jak typowo słaby gracz, który płacze, że są lepsi od niego. Co raz bardziej mnie denerwuje Twoje zachowanie.

@ up.

Bez mojej wiedzy został usunięty poddział media także sam masz taki kontakt na jaki zasłużyłeś.

Opublikowano

Cytuję: Piszcie w dziale, jeśli to wypali pomyślimy nad redakcją.

Gdybyś mi powiedział, że coś takiego planujesz robić, to bym wiedział, ale jak zwykle jest świetny kontakt w teamie...

Juri poza tym ten plan jest może aktywny od 1h... Teraz proszę usuń te wszystkie posty.

graphic.png

Opublikowano

Skończ, bo sam się ostatnie zachowujesz jak typowo słaby gracz, który płacze, że są lepsi od niego. Co raz bardziej mnie denerwuje Twoje zachowanie.

Beka. Gramy razem - Tobie nie idzie - pomidory, rng, arta, ruskie, boty, klątwy, jak te goldy latają itp. Mi nie idzie - juri nub nie umie grać. Twoja logika i jeszcze MNIE nazywasz słabym graczem.

Róbcie se co chcecie, ale na moją pomoc nie liczcie. Jak chcesz robić redakcję, to rób. Przypominam, że tamta 1. była Twoja i ja tylko na początku pomagałem, bo nie miałeś doświadczenia. Po tym jak ją odpuściłem było tylko gorzej, zmieniłeś lidera bo TOBIE SIĘ NIE CHCIAŁO, a potem usunęliśmy...

Wątpię, że tym razem będzie inaczej, ja nie mam czasu i chęci na zajmowanie się redakcją, a Twoje projekty zawsze kończą tak samo, wcześniej czy później.

Opublikowano

Witajcie!

W planach mamy przeprowadzenie wywiadu z graczem bardzo obeznanym w tą grę: @kYRA.

Z tego powodu chciałbym Was poprosić o pytania, te które moglibyśmy mu zadać.

Podsyłajcie swoje pomysły niżej.

Redakcja World Of Tanks

Ja mam pytanie.

Po c**j robicie takie głupoty?

Kyra - ot zwykły gracz po resecie.

Juri - w końcu unikat

Oboje dzieciaki - wkurwiacie oko tylko i zachowujecie się jak debile, ogarnijcie sie bo jedyne co mi przychodzi na myśl jak czytam wasze posty to kłótnia w piaskownicy, moderatorzy forum - k***a śmiech na sali.

P.s juri przestań powiększać tego epenisa i  usuń ten znacznik unikatowy gracz bo żenada w c**j.

Opublikowano

Beka. Gramy razem - Tobie nie idzie - pomidory, rng, arta, ruskie, boty, klątwy, jak te goldy latają itp. Mi nie idzie - juri nub nie umie grać. Twoja logika i jeszcze MNIE nazywasz słabym graczem.

Róbcie se co chcecie, ale na moją pomoc nie liczcie. Jak chcesz robić redakcję, to rób. Przypominam, że tamta 1. była Twoja i ja tylko na początku pomagałem, bo nie miałeś doświadczenia. Po tym jak ją odpuściłem było tylko gorzej, zmieniłeś lidera bo TOBIE SIĘ NIE CHCIAŁO, a potem usunęliśmy...

Wątpię, że tym razem będzie inaczej, ja nie mam czasu i chęci na zajmowanie się redakcją, a Twoje projekty zawsze kończą tak samo, wcześniej czy później.

Jedynie na co narzekam to na arty, a na resztę nie, wiec skończ kłamać, bo słabo Ci to wychodzi (w sumie jak granie). 

Tamta pierwsza była generalnie Twoja, bo sam wszystko robiłeś beze mnie, bo wcale nie byłem Ci potrzebny. Dopiero potem mi oddałeś, gdzie ja nie miałem czasu i upadło, bo Tobie się nie chciało. ;)

@Edit

Sam płaczesz i poziom grania masz żałosny i zajmij się lepiej sobą,a nie ciągle próbujesz mnie obsmarować.

Opublikowano

Jedynie na co narzekam to na arty, a na resztę nie, wiec skończ kłamać, bo słabo Ci to wychodzi (w sumie jak granie). 

Tamta pierwsza była generalnie Twoja, bo sam wszystko robiłeś beze mnie, bo wcale nie byłem Ci potrzebny. Dopiero potem mi oddałeś, gdzie ja nie miałem czasu i upadło, bo Tobie się nie chciało. ;)

Próbujesz być śmieszny, czy co? Grałem dzisiaj z Tobą, na 5-6 bitew only 90 + bc. W tym czasie narzekałeś na rng (bo Ci pocisk nie wszedł), op tanki (sytuacja z st-I), noob teamy, pomidorki (bo nie zebrał żeby bronić fioleta, tak jak to ja zrobiłem, po czym zostałem wyśmiany...), arta (bo strzela w fioleta, a nie juriego) i na mnie "bo gram jak nub".

Redakcja była tylko Twoja, ja tylko na początku pomagałem. Jeszcze są tematy, w których pisałeś, że Ty jesteś liderem i żebym się nie wcinał...

Jeśli chodzi o sam wywiad, 1. możesz przeprowadzić sam, pokaż jak to chcesz aby wyglądało. Wykaż się.

Temat zamykam, bo po części przeze mnie zrobił się burdel. Zobaczymy, jak się wykażecie, to kyruś zrobi Wam redakcje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...