Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prem Medium 8t

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, zamierzam kupić premium meda, ale nie wiem którego. Kumpel uczulał mnie na Superpershinga, T-34-3 i T-54 prot. Skoro na Type-59 nie ma co liczyć, zastanawiam się między AMX CDC, Panterą 88cm oraz FCM`em. Wiem, że ten ostatni ma pref MM i teraz przy zakupie za hajs jest 30 dni premium gratis. Mógłby mi ktoś pokrótce napisać +/- danego czołgu?

Opublikowano

T-54 i cdc jedyne słuszne wybory. T-54 ma bardzo dobry pancerz, który potrafi odbić od Xt, kosztem działa, które na Xt najzwyczajniej nie wystarcza. CDC ma dużo lepsze działo, świetną mobilność, kosztem pancerza.

3. wyborem może być is-6, który ma działo lepsze od t-54, mobilność w porównaniu do nich słabą, pancerz porównywalny (a wg kyry gorszy) od T-54 prot., a do tego mm do IXt. 

Opublikowano

Bierz T54, bo losowanie nie jest tragiczne. Gracz na Xt raz na 4 - 8 bitew, wiec tragedii nie ma. Pancerz świetny, mobilność dobra, działko w miarę też tylko, że długo skupia. Wg mnie najlepszy wybór. 

Opublikowano

Niby wszyscy polecają tego T-54, ale te 175 peny mnie jakoś nie przekonuje, szczególnie że ma mm do Xt.  A co powiecie o FCMie, Super Pershingu i STA-2?

Opublikowano

FCM - większy CDC. Wchodzi w niego wszystko, wymaga "skilla".

Super Pershing - czołg średni odgrywający rolę ciężkiego. Twardy przód jeśli nie wiedzą gdzie strzelać. Jeżeli ktoś zna weakspoty to wchodzi wszystko.

STA-2 - porównywalny z CDC, podobno słabszy (tak słyszałem)

Opublikowano

Mam dylemat między CDC a FCM. Zagrałem nimi ~20 gier na teście i obydwoma gra mi się świetnie mimo iż jestem przyzwyczajony do stutonowych gigantów. Za 200zł mogę mieć FCMa i 30 dni premki lub AMX CDC i kod do JagdTiger 88 + 7 dni premki + 1250 golda.

Opublikowano

Całkiem z innej beczki, a niebyłbyś chętny na IS-6 ? rozegrałam nim ponad 600 bitew i jestem zadowlona, pancerz magiczny, ratting do IX tierów masz, a i tak bardzo często rzuca na Topkę. Jedyny minus tego to działo, penetracja 175 według mnie wystarcza, najgorzej to ta celność, pograć nim można, bo czołg szturmowy jak i zarobić :).

Opublikowano

Z ósemek polecam T-54 Prot.

Ma naprawdę świetny pancerz i działo (jak na czołg średni, ofc) kosztem gorszej mobilności od jego odpowiednika z drzewka. Taki radziecki odpowiednik Type 59.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Całkiem z innej beczki, a niebyłbyś chętny na IS-6 ? rozegrałam nim ponad 600 bitew i jestem zadowlona, pancerz magiczny, ratting do IX tierów masz, a i tak bardzo często rzuca na Topkę. Jedyny minus tego to działo, penetracja 175 według mnie wystarcza, najgorzej to ta celność, pograć nim można, bo czołg szturmowy jak i zarobić :).

ISa już mam, świetnie się spisuje do trenowania załogi.

Z ósemek polecam T-54 Prot.

Ma naprawdę świetny pancerz i działo (jak na czołg średni, ofc) kosztem gorszej mobilności od jego odpowiednika z drzewka. Taki radziecki odpowiednik Type 59.

Wszyscy tak wychwalają tego T-54, ale pograłem na teście, rzucało mnie na 10 i jakoś szału nie robił, CDC grało mi się o wiele lepiej mimo zerowego pancerza.

Opublikowano

ISa już mam, świetnie się spisuje do trenowania załogi.

Wszyscy tak wychwalają tego T-54, ale pograłem na teście, rzucało mnie na 10 i jakoś szału nie robił, CDC grało mi się o wiele lepiej mimo zerowego pancerza.

To raczej dość logiczne, że rzucało CIę na teście na X...

Co do JT88 to te nowe kody od Intela mogą być już z nowych serii przez co nie dostaniecie rekompensaty w goldzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...