Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

South Park - dyskusja

Rex0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. W tym temacie możecie się wypowiedzieć na temat serialu South Park. Jestem ciekaw jakie są wasze opinie o tej bardzo kontrowersyjnej produkcji. Ja do serialu jestem bardzo pozytywnie nastawiony. W sposób prześmiewczy wyraża się o obecnej sytuacji na świecie, a czasem ma nawet jakiś przekaz. Poza tym uwielbiam postać Cartmana. Tego gościa to chyba nie muszę przedstawiać ;)

A jak wy odnosicie się do tej kreskówki ?

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

Pamiętam odcinek że fabrykę metki zrobił matuli pod domem żeby go do domu dziecka wzięli :D

Serial super pozytywny ale humor nie podejdzie każdemu :)

Opublikowano

Dokładnie. Jest wiele czarnego humoru, ale mnie to po prostu bawI :)

by

Ziółko.

Opublikowano

Lubię czarny humor toteż south park mi się podoba. 

Tylko, ze south park to tak na prawde nie jest zwykła, glupia, zabawna bajka. Kazdy odcinek ma jakiś przekaz, jest to tak jakby parodia rzeczywistości. W dodatku postać cartmana - z*******a. Nie raz sie usmialem przy jego tekstach. 

Opublikowano

Świetna produkcja, ale nie każdemu się spodoba :P

Opublikowano

Odcinek o WoW, jedyny jaki niestety oglądałem, gdzieś nigdy potem nie mogłem się połapać (znaleźć jakikolwiek inny odcinek czy zobaczyć pierwszy...). xD

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

@elik1028

Właśnie ten odcinek jako pierwszy oglądało tak wiele ludzi :) Zacny odcinek. Jak będziesz chciał to napisz na pw, to podam Ci gdzie można je oglądać ;)

by

Ziółko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...