Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 zacina na Windows 8

miczy12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

kupiłem w zeszlym tygodniu laptopa i mam problem z metinem, dokładnie z Dreikonem, ale nie tylko. Odpalam metina i gdy tylko otworzy się okienko z metinem t onagle zacina się to okienko i nic nie mogę zrobić... Jakby laptop był za słaby czy coś, ale tylko to okienko się zcina z metinem, nie laptop. Dodam że mam win8 .. już nie wiem co z tym zrobić. POMOCY 

Opublikowano

Polecam Format Kompa 

Pozdrawiam

jak format jak go kupiłem w zeszłym tygodniu :)

Hmmm to dziwne mi na win8 wszystko ładnie pięknie śmiga a jaki masz ram ?

8gb ram

procek i7 4510u

grafika GeForce GTX 850m

Może być tak że po prostu moja karta jest tak nowa i nie obsługuje metina ? ?? :(

Opublikowano

tez moze byc ze graficzne stery jakies starsze trzeba zainstalowac i uaktualnienie windowsa pobierz wszystkie i directa tez

Opublikowano

w CPUID CPU-Z pokazuje karty graficzne:

-Intel® HD Graphics Family

-NVIDIA GeForce GTX 850M

Da radę pograć w metina jakiegoś? 

Opublikowano

w CPUID CPU-Z pokazuje karty graficzne:

-Intel® HD Graphics Family

-NVIDIA GeForce GTX 850M

Da radę pograć w metina jakiegoś? 

podaj model komputera.

Opublikowano

Twoja karta nie jest tak nowa jak to napisałeś, że nie obsługuje gry, tylko producenci laptopów robią tak, że laptop uruchamia słabą- zintegrowaną kartę graficzną do słabszych gier (w Twoim przypadku Intel® HD Graphics Family)  żeby nie pobierać energii- w tym wypadku jest niestety za słaba, aby pociągnąć grę. Musisz wymusić uruchomienie karty dedykowanej.

Opublikowano

Twoja karta nie jest tak nowa jak to napisałeś, że nie obsługuje gry, tylko producenci laptopów robią tak, że laptop uruchamia słabą- zintegrowaną kartę graficzną do słabszych gier (w Twoim przypadku Intel® HD Graphics Family)  żeby nie pobierać energii- w tym wypadku jest niestety za słaba, aby pociągnąć grę. Musisz wymusić uruchomienie karty dedykowanej.

Mam taką opcję że mogę zamienić karty graficzne na każdej aplikacji i gierce. Optymalnie jest ustawione na automatyczny wybór karty. Zmieniałem i także nic :/

Opublikowano

Najnowszego, tj. direct 11.

Pobierz też najnowsze wersje net.framework / service pack.

Miałem podobne problemy z grami (nie tylko z metinem), i zazwyczaj zaktualizowanie tych komponentów pomagało ;-)

201581433273810245187.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...