Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie się śmiać ze kolejny temat z problemem ale nwm sam co mam zrobic.Jestesmy razem z moja dziewczyna od 8 msc wszystko bylo ok dopoki nie zaczela mnie oklamywac itd.. Ok wybaczylem jej lecz ona tanczy bardzo wedlug mnie wyuazdany taniec dancehall te krecenie tylkiem powoli mnie dobija nie mam juz sil jestem na skraju zalamania przez zazdrosc kocham ja i to jest jej pasja z drugiej strony nie moge zdzierżyć widoku facetów sliniacych sie na jej widok co ja mam zrobic? :(

Opublikowano

Rozumiem, że możesz być zazdrosny, ale spróbuj myśleć w ten sposób, że oni mogą co najwyżej popatrzeć, że mogą Ci zazdrościć, bo Ty ją masz na co dzień, że ona jest Twoja. :)

To jest jej pasja, więc raczej jej tego z głowy nie wybijesz, musisz się z tym pogodzić, myśleć pozytywnie i tyle.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Dancehall? Ja na twoim miejscu byłabym dumna, że masz tak utalentowaną dziewczynę, ciesz się, że nie tańczy polo dance ( taniec na rurze), a poza tym niech robi to co lubi skoro jest w tym dobra :) 

Powinieneś ją wspierać w tym co robi, i tak jak mówią powyżej ciesz się, że Ty masz taki widok i taką dziewczynę na co dzień, a inni nie ;> 

Opublikowano

Jeżeli nie wykorzystuje swoich wdzięków poza tańcem to nie masz się czego obawiać. Wspieraj ją, bądź i kibicuj! Rozumiem zazdrość, no ale nie możesz odbierać jej czegoś, co bardzo lubi. Czasami lepiej coś zaakceptować, niż z tym walczyć. 

Tak jak napisała @MulaaN bądź dumny z tego, że jest Twoja, a nie tych śliniących się facetów. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...