Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto steam z grami

erpie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Konto steam z grami.
Metoda kontaktu: gg:600313 lub PW
Opis rzeczy:
Konto steam z grami typu dayz, h1z1 , rust , csgo , itp.
w csgo ranga silver, jesli będzie potrzeba to pomoge wyjść do kałacha lub wyżej.
Oczekiwana/oferowana cena: Skiny , klucze , paysafecard  : Do negocjacji potrzebuje szybko sie pozbyć tego konta i rozpatrze każdą oferte :)
Zdjęcia/inne informacje:ramxbb.jpgNiektóre gry są zamazane ponieważ to sa grry z innego konta i zamazałem je zeby się nie myliły.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Za konto Origin z Bf 3 i Simcity 5 ?

wiem ze dostane za to -10

ale K***A MAC JA P******E KOLES CHCE SKINY, KLUCZE, PSC  A NIE JAKIES ZJEBANE KONTA Z GRAMI KTORE SĄ ZA DARMO LUB BYŁY

Opublikowano

wiem ze dostane za to -10

ale K***A MAC JA P******E KOLES CHCE SKINY, KLUCZE, PSC  A NIE JAKIES ZJEBANE KONTA Z GRAMI KTORE SĄ ZA DARMO LUB BYŁY

Ziomek widać ze się nie znasz to są topowe gry Battlefield 3 i Simcity 5 kupiłem je za jakieś 200 zł  teraz są warte około 100 zł i na pewno nie były za darmo albo miały okres próbny przez 2 dni ... zanim będziesz pisał najpierw przemyśl to 10 razy bo robisz tylko z siebie idiote.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...