Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulubiony alkohol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dinx

Amarena

Bimber od Wieśka

Tatra

TV Wódka z Tesco

Krajowa z Biedronki

OQqSOv4.png

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tutaj troszkę tego będzie:

Taterka poniewierka, żuberek, warka, lech, leżańsk,

Sobieski, Finlandia, Pan Tadeusz, Gorzka miętowa mogą być też smakowe jak wiśniowa elentualnie cytrynowa :D

sygna.png?i_dim=1366x768&app_id=web-clie

Opublikowano

Na osiedlu zazwyczaj perłę z przyzwyczajenia, jak jestem w jakiejś mordowni to pije co leją lub mają w przypadku mocniejszego alko.  Te koncernowe piwa niczym się nie różnią, jak była promocja harnasia to się go piło w hektolitrach (chyba, że nadal jest ta promocja, nie wiem). Do domu kupuję często piwo na miodzie gryczanym albo warke smakową, ciężko to nazwać piwem, ale smakuje mi.

x

Opublikowano

Niektórzy widzę, że mają jeszcze - są młodzi po 15 lat i już piją :O

Osobiście lubię Jack Daniel'sa z Colą, ew piwko Red's Żurawinowy.

Opublikowano

Jack Daniels - największy syf wśród whiskey, kukurydziane gówno wyhajpowane przez gimbo. Jak chcecie się napić whiskey to nie kupujcie JD. Z tych tańszych to Johnie Walker i Black Bottle są dobre.

Jeśli ktoś pije whiskey jako drink, to polecam Famous Grouse / Ballantine's

Opublikowano

ballantines - Dobra jest z colą i cytryną .

Jeżeli chodzi, o Finlandie, to jednak wolałbym Bolsa, rówinież polecam. 

A nie polecam Alko z Tesco typu : TV Piwo, TV Wódka tp ...

Opublikowano

Osobiście wole s**t niż alkohol, ale jeżeli już pije to: finlandia, jack daniels, a jak piwo to różnie: harnas, shandy, albo zubr ; p

Opublikowano

Z piwa to Lech i Carlsberg,wódka to Finlandia i Stock, a wino to Fresco  xD  xD

Nowicjusz
Opublikowano

Osobiście nie pije, ale ewentualnie "Warka".

75163988311369090468.png xD

Żubrówka, Bols, Finlandia, Sobieski, reszty nie próbowałem. Piwo dla mnie za gorzkie. 

Opublikowano

Jestem barmanem więc siłą rzeczy piję wszystko i każdy alkohol odpowiednio użyty jest dobry. Taka praca :)

Jak piję to piję albo po to, żeby się najebać albo żeby alkohol próbować. Jak chcę się najebać po prostu to piję wszystko.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

1. Wódka (obojętne jaka) bądź bimber (własnej roboty ;)).

2. Piwo Dębowe Mocne lub Kmicic (zielony).

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Tak btw to ten temat pokazuje jak Polacy nie znają się na niczym, nawet na alkoholach. Co drugi post: "Z piw to X, a wódka to Y".

Naprawdę tylko na tyle was stać? Na wybór między piwem a wódką? Cebulą jebie na kilometr.

Jeśli chociaż trochę znacie się na alkoholu to wiecie, że sklepowe koncernówki są gównem bez wyjątku. Obskurwiałe, niesmaczne lagery a jeden gorszy od drugiego.

Z wódką jest podobnie, wszystko właściwie to samo, tylko inaczej produkowane.

Polecam popróbować innych rzeczy, rozszerzyć horyzonty. Alkoholi są tysiące i można dzięki nim robić naprawdę pyszne rzeczy, trzeba się tylko trochę na tym znać.

Zdrówko, pozdrawiam was ja i moje śniadanko ;)

11252492_909313395793942_410740293552323

Jack Daniels - największy syf wśród whiskey, kukurydziane gówno wyhajpowane przez gimbo. Jak chcecie się napić whiskey to nie kupujcie JD. Z tych tańszych to Johnie Walker i Black Bottle są dobre.

Jeśli ktoś pije whiskey jako drink, to polecam Famous Grouse / Ballantine's

Old scotland wychodzi dobrze pod względem stosunku ceny do jakości.

Osobiście polecam fire eatera. Pyszna whisky z nutą cynamonu ;)

Opublikowano

Tak btw to ten temat pokazuje jak Polacy nie znają się na niczym, nawet na alkoholach. Co drugi post: "Z piw to X, a wódka to Y".

Naprawdę tylko na tyle was stać? Na wybór między piwem a wódką? Cebulą jebie na kilometr.

Jeśli chociaż trochę znacie się na alkoholu to wiecie, że sklepowe koncernówki są gównem bez wyjątku. Obskurwiałe, niesmaczne lagery a jeden gorszy od drugiego.

Z wódką jest podobnie, wszystko właściwie to samo, tylko inaczej produkowane.

Polecam popróbować innych rzeczy, rozszerzyć horyzonty. Alkoholi są tysiące i można dzięki nim robić naprawdę pyszne rzeczy, trzeba się tylko trochę na tym znać.

Zdrówko, pozdrawiam was ja i moje śniadanko ;)

11252492_909313395793942_410740293552323

Old scotland wychodzi dobrze pod względem stosunku ceny do jakości.

Osobiście polecam fire eatera. Pyszna whisky z nutą cynamonu ;)

Ale z ciebie płatek śniegu.

Ja preferuję Argusa Rubi.

Opublikowano

Ale z ciebie płatek śniegu.

Ja preferuję Argusa Rubi.

No, straszny. Bo wolę coś lepszego niż absolwenta bądź Argusa z wujkiem Staszkiem po robocie. Beka z cebuli :D

Jeśli możesz pić wodę albo sok to po co wybierasz sok? Bo jest smaczniejszy. Czemu z alkoholem miałoby być inaczej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...