Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

chujoweprowo

Gość chujoweprowo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc po poltora roku postaram sie wrocic do grafiki albo po prostu zaczac od nowa bo jak wtedy zaczynalem to do zadnego konkretnego punktu nie udalo mi sie dojsc powodu nie znam i od razu dodam ze czuje sie bardzo niekomfortowo w  grafice no bo ciezko sie robi  bez wizji no ale wiadomka trza cisnac do przodu moja 1 praca zostala stworzona bez zadnych tekstur renderow itd same brushe chce zebyscie mi powiedzieli jak to wyglada czy ladnie czy brzydko bo chce sie dowiedziec czy moj zmysl estetyczny jest krotko mowiac spierdolony czy ja dziekuje licze na wasza pomoc

1.stvgPjo.jpg
2.3AMHjLl.jpg
3.hWJPoBS.jpg

aha bo ja mam tez problem http://gfycat.com/MediumAngelicHydatidtapeworm
 za kazdym razem gdy probuje dodac cos narzedziem Tekst to mi zaczyna wariowac i miga raz na czarno raz na bialo czy ktos mi moze pomoc

Opublikowano

Co do pracy... Hm, na pewno jest w jakis sposob ciekawa :p za bardzo nie wiem, jak to ocenić, ale coz, malo ktory artysta był rozumiany. :p

Co di problemu- masz tak tylko przy text toolu, czy również pojawia się w innych sytuacjach? Wyglada to trochę, jak niewyrabianie się karty graficznej.

igNMhIy.png

Opublikowano

Co do pracy... Hm, na pewno jest w jakis sposob ciekawa :P za bardzo nie wiem, jak to ocenić, ale coz, malo ktory artysta był rozumiany. :P

Co di problemu- masz tak tylko przy text toolu, czy również pojawia się w innych sytuacjach? Wyglada to trochę, jak niewyrabianie się karty graficznej.

tylko przy text toolu, chwila sprawdze na ktorej karcie fotoszop dziala

edit// to nie wina karta potw info 100%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...