Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakich ustawieniach graficznych polecacie grać ?

King Spy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wysokich i na niskich chodzi mi płynnie więc została tylko kwestia tego np. na jakich ustawieniach zobacze przeciwnika szybciej ? I w ogole cech danych ustawień graficznych. Jak oglądam filmiki u Izaka to on ma tak fajnie ustawiony te cienie że jak wychodzi z jakiegos pomieszczenia to wszystko staje sie takie jasne z poczatku i w ogole u niego cienie sa takie miekkie i zaokraglone na koncu i po prostu wyraziste. Wszystkie cienie ma takie dokladne nwm jak in to robi ale za to tekstury wygladaja slabo u mnie na wysokich to bronie sie blyszcza wiec on musi pewnie grac na niskich. Wiec nwm na jakich ustawieniach grac.

Opublikowano

Ktoś kiedyś tutaj na forum pisał, że Izak ma ustawione domyślne wartości, średnie. Nie do końca wiem czy to prawda

Z tego co pamiętam, to za gładkość odpowiada "Antyaliasing Fxaa". A jakości to "Filtrowanie tekstur".

Wchodząc w panel zarządzania Video w cs, masz opisane wszystkie opcje.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Standard to niskie, z jakimiś cieniami jak chcesz.

Jak kolega wyżej wspomniał spróbuj ustawić Antyaliasing Fxaa

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Detale Shadera: Very High, reszta ustawień na LOW

Antyanalising i Filtrowanie tekstur: 4x

Rozdziałka: 4:3 1024;768

Opublikowano

Gram na 1920x1080. Wszystko HIGH. Rozmycie OFF. Antyaliasing x4. Synchronizacja OFF. Oszczędzanie energii OFF.

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

dodam od siebie ze najbardziej polecana rozdzialka jest 1440x960

Szczerze to rozdziałka zależy od monitora. Średnio widzę rozdzielczość 1440x960 na monitorze panoramicznym 24"

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

W csa powinno się grać na najniższych możliwych ustawieniach, ewentualnie możesz cienie sobie zwiększyć + wszystkie opcję wyłączone, jedynie gdy masz procesor wielowątkowy to opcja taka jak "renderowanie wielordzeniowe" powinna być włączona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...