Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TradeHack na RaviaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Poszukuje pomocy w znalezieniu trade hacka na ravia mt2  ,gdy by  ktoś znał lub miał prosze o szybką odpowiedz ^_^ ^_^

Opublikowano

Z tego co wiem, mogę się mylić. Na Ravi nie działają żadne cheaty, o ile dobrze wiem. - ale tak jak mówiłem wcześniej, mogę się mylić.

działa wszystko wystarczy odpalić ravie przez metka pl i wszystko działa wh mod i co tylko chcesz

Opublikowano

wh działa  nie trzeba pszeż pl odpalać ale mi chodli o inne chacki niby niema trade hacka  a ini jakoś uzywają no nie chya cheat engine 

Opublikowano

Po Polsku proszę lub nie pisz wcale... ,nic nie rozumiem z tego "pokemonowego".

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Tradehack nigdy nie istniał i nie będzie istniał client metina nie ma możliwości ingerować w serwer od zewnętrznej strony za pomocą "programów" typu tradehack

jedynie można zrobić to wizualnie i tylko Ty byś to widział xD

OQqSOv4.png

Opublikowano

Kiedyś istniało coś takiego 

Ale nie wiem czy to zalicza się do tradehacka.Jak tak to jednak istniał ;) 

235761444056892195480.gif

Opublikowano

TradeHack .... a wiec filmiki to sa fake'owe ... nie ogladaj ich bo tylko tracisz czas a co do Duplikacji itemow to chyba zawsze jest jakis bug na jakis serwerze wiec POSSIBLE

Opublikowano

TradeHack .... a wiec filmiki to sa fake'owe ... nie ogladaj ich bo tylko tracisz czas a co do Duplikacji itemow to chyba zawsze jest jakis bug na jakis serwerze wiec POSSIBLE

To tylko bylo na plikach 2008(czyli serwery ktore byly w 2009,10 i 11 roku) .Teraz juz na zadnym nie zadziala.

235761444056892195480.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...