Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyMU | Season 4 Ep 2 | Exp: 1300 | Drop: 30 | NOWY START 22.05!

SkyMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli Admin niedba o serv kiedy sa wolne dni to znaczy ze ma nas gleboko w d.... a to brzydko z jego strony bo to sa dni najbardziej grywalne

To ze są wole dni, to nie znaczy ze mam siedzieć 24h kolo servera... Wybacz prv życie jest ważniejsze

Opublikowano

To ze są wole dni, to nie znaczy ze mam siedzieć 24h kolo servera... Wybacz prv życie jest ważniejsze

Miałeś już problem z connect serverem i dalej to samo ^^ A mówiłeś, że pliki naszykowane :D

Opublikowano

Miałeś już problem z connect serverem i dalej to samo ^^ A mówiłeś, że pliki naszykowane :D

Ale problemu nie ma z ConnectServerem.. :)

Opublikowano

Mówi to osoba ,która miała 4 edycje jak nie wiecej trwające po 2 dni .
Opublikowano

Ale problemu nie ma z ConnectServerem.. :)

To czemu nie można było wejść na serwer? ^^ Sam grałem chwilę u Ciebie i miałem ten problem

Mówi to osoba ,która miała 4 edycje jak nie wiecej trwające po 2 dni .

Przynajmniej wystartowały ^^ twój ruszył na testy i padł

Opublikowano

Opcja dodawania statystyk na stronie w panelu gracza została dodana

Niebawem ukaże się LOTERIA 

Pozdrawiam!

Opublikowano

Fan Page na FB dodany

Więcej informacji na FORUM

Pozdrawiam!

Opublikowano

mam problem pobralem klienta ypakowalem chce wejsc to laduje mi maina i wystepuje jakis problem i amyka klienta pomoze ktos ?

Laduje i wysakuje main przestal działac ;/

AmazingLife

Opublikowano

Możliwe ze antywirus Ci usuwa plik, lub blokuje.

Wyl anty i odpal maina jak administrator..

Opublikowano

Zanim coś napiszesz to się zorientuj w temacie a nie wprowadzasz ludzi w błąd..

Pozdrawiam!

Opublikowano

echhh znawcy to z Ciebie nie bedzię

Jeśli coś by było z CS main by sie odpalił lecz nie widział byś okienka z nazwa servera geniuszu:)

POzdrawiam

Opublikowano

Ok , nie pomagam :)

Ja tak miałem u siebie, że ludzie mieli takie problemy i zmieniłem connect i pomogło :) A jak widać wiele osób pisze tutaj z takimi problemami :) 

już nie komentuje i nie pomagam :) 

Opublikowano

Gracze zaproponowali rr acc i zacząć od nowa z innymi ustawieniami...

Są takie opcje:

Exp: 100 i zaczynamy od nowa

lub

Exp: 40 przy tym bez rr lub dać ogranicznik z 4 rr maxymalnie + zdobywanie pkt poprzez tzn: Zadania

np: Zadanie 1 poziom 1: Zabij innego gracza 5x  poziom 2: zabij 50x poziom 3: zabij 500x - Za wykonanie po szczególnego zadani były by pkt do statystyk lub k do WB

Co o tym myślicie? 

Opublikowano

Proponuję dać exp 400-500x do tego porobić spoty na innych mapach nie tylko na arenie, dodać trochę spotów słupkowych bo wcześniej był dramat zacząć grac bk, Proponuje ustalenie co tygodniowych eventów związanych z jakimiś ciekawymi nagrodami, ( Ogarnąć bug speeda SM / MG / Elf. elf - sm blokowali się  od 12k agi aż do maxa, wykluczyć kamienie do resetu postaci bo się wybierało albo res albo podbicie itemku :). Najlepszym odpowiednikiem by był 1 z kamieni np : 1 res = 1 Jewel of guardian i tak dalej aż do 10rr = 10 guardianów potem redukcje dać od nowa 11rr = 1 guardian itd :) ( Koniecznie dodać drop guardianów na all spotach nie duży % bo znając życie zostanie walutą handlową ). Pkt po resie zostawić .  By było wsio jak coś jeszcze mi na myśl nadejdzie dodam :)

Pozdrawiam AroSM

Opublikowano

Server exp bedzie miał 50exp

Ograniczenie rr do 1 /staty zostaną/

Resztę pkt lub k do WB będzie mozna zdobyć przez wykonywanie zadań

NP: nabicie 400 lvl kazdej postaci czy zabicie x razy dowolnego gracza.

Będą poziomy zadań brązowy, złoty, i platynowy, z kazdym poziomem więcej pkt lub k WB do zdobycia 

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...