Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontrola graczy w Heartstone?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Podczas dzisiejszych rozgrywek w Hearthstone'a napotkałem się z niecodzienną sytuacją.

Wylosowany został mi przeciwnik : "Nieznany" , podczas ,gdy mój nick także zmienił się na "Nieznany".

Po całej rozgrywce wyświetlił mi się komunikat " Rozgrywka została zapisana , proszę o ponowne uruchomienie Hearthstone "

- Czy to oznacza ,że blizz sprawdza i rejestruje graczy w celu wyszukiwania botów/czitów etc ?

Pozdrawiam

Opublikowano

-.- jak macie cos takiego to znaczy ze albo serwery blizarda padly albo miales problem z polaczeniem internetowym w momencie gdy wyszukalo ci gre HS ma taki system gdy jak jakas z tych 2 sytuacji ci sie przytrafi niereflesuje juz informacji tobie i grasz na nieznanych nikach a po meczu wynik zostaje zapisany i wywala ci gre bys odpalil ja normalnie [ tak sie tez dzieje gdy jest praca konserwacyjna mimo iz serwery nie działają, a tak na prawde to tylko logowanie co sprawia ze  nadal mozesz grac ale zaraz po meczu cie wywali z zapisanym stanem meczu ]

nie jest to nic niezwyklego i blizard opisywal juz DAWNO temu ten system i zrobili to po to by ludzie nie plakali ze gdy maja slabe lacze albo z niewiadomych przyczyn wywali im sie internet na 1-2 sec to maja przegrana, tylko nadal beda mogli grac lecz zaraz po meczu musisz gre zresetowac. 

Sprawdzenie czy nie ma botow -.- HS nawet nie ma HackShieldow tylko zabezpieczenia a wszystko sprawdzaja recznie i tak tez banuja.

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...