Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty a Global

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim  :)

Mam pytanie do ludzi, którzy grają i bocą na globalu. Jaki bot jest najlepszy pod względem funkcjonalności jak i wykrywalności? Biorę pod uwagę w sumie tylko dwa Honorbuddy i TheNoobBot, bo to chyba są najlepsze. Jak długo już bocicie na globalu?, Botujecie na jednym koncie czy na wielu? Dostaliście już kiedyś bana za bota? Oraz jak długo dziennie bocicie, godzine, dwie czy 24/7?

Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi jakiś bardziej wtajemniczonych ludzi w temat  B)

Opublikowano

Widać kolego posiadasz nieaktualne informacje. HB od 13 maja tego roku jest wykrywalny. Bany poleciały na 6 miesięcy. W tym i ja dostałem, to tak przy okazji.

Jeżeli chcesz używać bota, to musisz zainwestować w rebota, który nie ingeruje w proces wowa. Koniec końców i ten będzie w końcu wykrywalny.

Opublikowano

Właśnie podobno ten TheNoobBot też nie ingeruje w proces wowa, ale czy to prawda? W sumie to i tak miło ze strony blizzarda, że jest to ban na pół roku, a nie delete konta jak we wszystkich innych grach tego typu.

Opublikowano

Właśnie podobno ten TheNoobBot też nie ingeruje w proces wowa, ale czy to prawda? W sumie to i tak miło ze strony blizzarda, że jest to ban na pół roku, a nie delete konta jak we wszystkich innych grach tego typu.

Rly? Bany na pół roku dostały konta, które nigdy nie dostały żadnego bana. Permy poleciały dla recydywy. Swoją drogą rebot potrafi odtworzyć profile z HB. Jest tam dużo użytecznych skryptów, więc dla mnie oczywisty wybór. Jeżeli jednak i tamten umożliwia takie działanie, to wybierz tego, który jest tańszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...