Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bonusowy PIN psc z newslettera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ocb z tym?

tak się zgubiłem że nwm.

np:

a/  "Użytkownik otrzymuje premię stanowiącą maksymalnie 50% kwoty zakupu w sklepie internetowym i najwyżej równowartość podanego PIN-u."

albo

b/  "3. Zatwierdź transakcję, a paysafecard przejmie połowę kosztów Twojego zakupu do 20 PLN."

jak ktoś wie ocb to niech się wypowie, 10 like daje.

blyat

Opublikowano

Nie mam pojęcia ale po zsumowaniu faktów:

Aby osłodzić Ci czas oczekiwania na losowanie zwycięzców, otrzymujesz od nas bonusowy PIN o wartości 20 PLN do wykorzystania w grach internetowych. Dzięki paysafecard możesz szybko, prosto i bezpiecznie płacić online i nie potrzebujesz do tego konta bankowego ani karty kredytowej.

3. Zatwierdź transakcję, a paysafecard przejmie połowę kosztów Twojego zakupu do 20 PLN.

Czyli jak coś kupujesz za 20 zł to dostaniesz za 10 zł? (pod spodem jest napisane:

To oznacza podwójną zabawę za połowę ceny

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Czyli jak kupie psc 10+ten to doladuje steam za 5€?

Nie ma psc 10 zł (z tego co pamiętam).

Lepiej kup psc za 20 zł i wpisz ten bonusowy, 

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

masz kod bonusowy, i samym nim nie zaplacisz, ale gdy np masz w koszyku rzeczy warte 40zl, i masz swoje psc 50zl, to dodajesz swoj kod 50 + bonusowy 20, i bierze te 20 z bonusa, i jakby odejmuje ci od tego co ci maja wziac z glownego, i zostaje ci 30zl z 50 i znika bonusowy kod­

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na przykładzie mnie. Doładowałem 10e na steam to mniejwiecej 40 zł. Z bonusem to wydałem 20zł + bonus czyli zostaje jeszcze około 30 zł. Bonus pokrywa do 20 zł pokrywa połowę kosztów wydanych. :) Jeśli tego nie bd używał możesz mi podesłać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...