Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody bonusowe frankenpin

Rav3.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dostałem 2 kody bonusowe z tej gierki na psc na 20zł i czy można je zsumować razem i w jaki sposób to działa? Czy jak kupię kartę w kiosku 20zł PSC to dodatkowo po wpisaniu dwóch tych kodów dostane 40zł?

Opublikowano

Cześć, dostałem 2 kody bonusowe z tej gierki na psc na 20zł i czy można je zsumować razem i w jaki sposób to działa? Czy jak kupię kartę w kiosku 20zł PSC to dodatkowo po wpisaniu dwóch tych kodów dostane 40zł?

Właśnie też otrzymałem i mi się wydaje ze musimy kupić osobno np za 20 zł i dostaniemy ten 2 

­

Opublikowano

Właśnie też otrzymałem i mi się wydaje ze musimy kupić osobno np za 20 zł i dostaniemy ten 2 

Czyli, kupie kod 20zł, wklepuje ten bonusowy i dostaje drugie 20zł? Jak ktoś coś wie na ten temat to niech napisze.

Opublikowano

Musieliscie potwierdzać rejestrację na mailu? Zrobiłem 2 konta i na żadne żaden mail aktywacyjny nie przyszedł...

Opublikowano

Tak, powtwierdzałem rejestrację na mailu, ale grałem w to prawie od początku(przynajmniej raz dziennie wchodziłem), więc czy teraz dostaniecie to nie wiem. Wracając do teamtu co te kody dają w końcu? 

Opublikowano

Up masz w innym temacie opisane. 

btw. A mieliście zaakceptowany ten spam od paysafecard? Może tylko tym co zaakceptowali wysyłali.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Tak, powtwierdzałem rejestrację na mailu, ale grałem w to prawie od początku(przynajmniej raz dziennie wchodziłem), więc czy teraz dostaniecie to nie wiem. Wracając do teamtu co te kody dają w końcu? 

Dostaną, brat raz w życiu zagrał i dostał.

Opublikowano

Up masz w innym temacie opisane. 

btw. A mieliście zaakceptowany ten spam od paysafecard? Może tylko tym co zaakceptowali wysyłali.

Podesłałbyś ten temat na pw? Nie mogę znaleść.

Dostaną, brat raz w życiu zagrał i dostał.

Ale grał przed tym jak każdy dostał kodzik, teraz nie wiadomo jak to jest.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kod ten działa następujący na przykładzie. Kupujesz 10e na steam - koszt około 40 zł. Jeśli doładujesz z psc wcześniej zakupionego w kioski (lub gdzie indziej) ten kod do 20 zł pokryje połowe. Czyli zamiast płacić za to 10e 40 zł zapłacisz tylko 20 i około 30 zł zostanie Ci jeszcze na psc. POzdrawiam. I jak nie używasz tych kodów możesz 1 mi podesłać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...