Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sens grania na PLu ? :v

Sofiak LeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba przez tydzień na Voidzie się grać nie będzie dało, więc chciałbym się dowiedzieć czy na PLu dobiera dużo osób ? Jak z ekonomią, wysokie ceny ? C:

Opublikowano

Z dobieraniem tak średnio, jak grałem (do 47) to przeważnie koledzy mi pomagali, bo nie zawsze było tych 2,3,4.

Co do ekonomi ja się tam nie znam ;P

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Exp został teraz przystosowany do tego na KR, więc nawet łatwiej wbić jest ten 70lvl, jednak bossy zrobiły się o wiele trudniejsze i naprawdę trzeba mieć spore umiejętności, by robić mapki solo... z dobieraniem nie wiem jak, bo mam 70lvl i mapki robię zwykle z gildią, ekonomia nawet nawet stoi, jedyne złe to te 200k za 1 EL... ale na wrotach czy itemach latających z mapek da się nawet szybko zarobić więc jak się wie co i jak, to łatwo szybko zarobić. Niedługo także zostanie wprowadzone Ranox, więc początkowo za eq/acc czy inne nowe bzdety będzie można ładnie zarobić. Może coś się zmieni na pozytywne w najbliższym czasie... może ten akutalny kryzys kiedyś minie (i mam taką nadzieje, bo jednak wolę grać w ojczystym języku... (umiem bardzo dobrze angielski, ale powiedzcie wolicie oglądać cokolwiek po polsku czy po niemiecku czy szwedzku?)).

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Bo ja wiem xD nie jestem zarządcom albo kimś takim xD, ale na tablicy na pewno znajdziesz jakieś gildie, dużo z nich nie ma znaczenia lvl. 

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...