Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się kupować "Alienware"?

MarkusPLGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Myślę nad nowym sprzętem i nie dawno natrafiłem na taką ofertę od della: http://www.dell.com/us/p/alienware-x51-r2/pd?ref=PD_OC#overrides=dpcwxy03s:6~GTX960 Chciałbym wybrać trzecią opcję za 1250$ bez Windowsa i z ubezpieczeniem.

- i7

- 16 GB

- GTX 960

- 2 TB

Co sądzicie o tym zestawie? Chciałbym żeby poszedł Wiesiek 3, GTA 5 na ultra 30-60 FPS, da rade? Komputer głównie do gier, w poźniejszym czasie jakies youtuby i streamy. Z góry thx.

Opublikowano

Myślę, że ok 3800 max.

Ogólnie parametry tego alienware mi całkiem pasują, ale wiadomo, że będzie trzeba za dostawę z USA (chyba) zapłacić. :/

Opublikowano

Wyjdzie ci jak z 300zł za przesyłkę i podatek więc za ok. 4tys da się złożyć coś 2x wydajniejszego tylko powiedz czy zależy ci by komputer był mały? Czy format jest obojętny.

Opublikowano

Nie, nie musi być mini. Normalny PC. Monitor i resztę se załatwie. Chciałbym żeby grafika była z serii GTX.

Nie przekraczajcie 3800. ;)

Opublikowano

To coś takiego bierz:

http://www.morele.net/inventory/info/Vr84UB/

• Promocja #18 GB pendrive Kingston za złotówkę i wysyłka gratis - co trzeba zrobić:
  • Dodaj do koszyka 8 GB pendrive Kingston (Kliknij tu!) razem z podzespołami
  • W koszyku z zamówieniem w polu "Wpisz kod promocyjny" dodaj: LP4VT3IVI0
  • Koszty wysyłki i cena karty sieciowej zostaną zmienione automatycznie - gotowe!
  • Promocja #2: usługa złożenia komputera za 1 złoty i wysyłka gratis - co trzeba zrobić:
  • Umieść w koszyku usługę złożenia zestawu komputerowego bez dodatkowego chłodzenia (Kliknij tu!) albo z dodatkowym chłodzeniem (Kliknij tu!)
  • W koszyku z zamówieniem w polu "Wpisz kod promocyjny" dodaj: W3FHN58JFW
  • Koszty wysyłki i cena usługi składania komputera zostaną zmienione automatycznie - gotowe!

Opublikowano

Dzięki. Czyli ten zestaw jest lepszy od alienware? Jaka jest różnica np. w fps'ach? Niedało by się tam wcisnąć i7?

Opublikowano

Jak zwiekszysz budzet do 4k do wsadzisz tam xeona. Roznica w FPS bedzie duza

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ok, skoro tak mówisz to będzie trzeba te 200 zł dołożyć. Moglibyście odświeżyć to dodając xeona?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...