Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer pod gry typu CS:GO za 1300zł?

x Lee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Złoży mi ktoś komputer do gier typu cs go, lol itp za około 1000-1300 zl?

Chciałbym zeby na najwyższych detalach bylo kolo 60-100fpsow.

Opublikowano

W csa gra się na najniższych, tak szczerze to na twoim miejscu zainwestował w komputer oparty na intel core i3 z hd4600 i o ile styknie 2x4gb ram minimum 1600mhz. Czemu akurat tak? W cs:go będziesz grał w bardzo fajnych warunkach, a po dokupieniu karty graficznej pograsz w każdą grę jaka wyszła ;) lub komp z intel g3258 i kartą graficzną ale procesor tylko 2r/2w :) Wybierz co wolisz i oznacz mnie w poscie.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

W csa gra się na najniższych, tak szczerze to na twoim miejscu zainwestował w komputer oparty na intel core i3 z hd4600 i o ile styknie 2x4gb ram minimum 1600mhz. Czemu akurat tak? W cs:go będziesz grał w bardzo fajnych warunkach, a po dokupieniu karty graficznej pograsz w każdą grę jaka wyszła ;) lub komp z intel g3258 i kartą graficzną ale procesor tylko 2r/2w :) Wybierz co wolisz i oznacz mnie w poscie.

A zlozylbys cos takiego? Wszystko dokładnie plus jakas obudowa.

Opublikowano

Intel core i3 4330 + AsRock H81M + GeIL Evo Laggera 4gb 1600mhz + WD blue 500gb + Antec VP 500 + Zalman Z1 + opcjonalnie LG GH24NSC0. Jak będziesz chciał pograć w nawet w wiedzmina 3 to tylko kartę graficzna dokupisz, zasilacz jest dobry więc luz ;) Aha i dolce aktualnie są troche drogie, przez co elektronika też ma trochę zawyżone ceny.

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...