Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepiej opłaca się robić?

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! 3 miesiące temu wróciłem do gry zakładając nowe konto. Mam 16lf4 nie ulepszonych 10 dronów na 16 10 havock i 29pp.

Aegis golec pusat są i mam teraz dylemat "co dalej?".

Zastanawiam się czy przy moim rozwiniętym koncie lepiej robić najpierw profil/ulepszenia lf4 (mam dużo kluczy po evencie bedzie full) czy "herculesy".

Doradźcie :(

Opublikowano

Ile PP w profilu? Jak mało to dobij do 36, a potem lf4 pozbieraj aż do pełnego statku i ulepszaj. Ja osobiście za herculesami nie przepadam.. Wole mieć 10% do bicia.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Sprawa wydaje się prosta. Najpierw profil pilota na full, a następnie herculesy ;)­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...