Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Arianea.eu

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konkurencja ma ból dupy że nie potrafi zrobić takiego serwera i przyciągnąć aż tylu graczy ( Przypominam że serwer z samego MPC bez żadnej innej reklamy miał 800 osób ). Gracze uciekają z ich serwerów to atakują ten. Jestem pewny że serwer niedługo będzie znowu działał, a admini na pewno próbują lepiej zabezpieczyć serwer.

Opublikowano

dokładnie tak jak pisze up , naprawią napewno serwer jest jednym z najlepszych easy moim zdaniem , zapraszam do wspolnej gry mam szamanke 192 lvl :)

c63705931138247248.jpg
Opublikowano

dokładnie tak jak pisze up , naprawią napewno serwer jest jednym z najlepszych easy moim zdaniem , zapraszam do wspolnej gry mam szamanke 192 lvl :)

No ja też 192 szamanka :v

Wbijać na serwer jak otworza

79160594027661829163.png

Opublikowano

­Każdy serwer musi niestety przez to przejść, taki klimat serwerów Metina. Ja tam im życze jak najlepiej niech z tego wyjdą bo serwer dość ciekawy, ale jak widać teraz trzeba dobrze się uzbroić.

Opublikowano

­Serwer ma ataki, a życzę im jak najlepiej.

Chłopcy skorzystali i zrobili bardzo ciekawy serwer i udowodnili że bez zbędnych gówno-bajerów da się osiągnąć dużą liczbę graczy xD

Opublikowano

No ja też 192 szamanka :v

Wbijać na serwer jak otworza

Ty masz już perma na forum i serwerze za sianie gównoburzy 

61587995.jpg

@ Topic

Serwer ma w c**j potęzne ataki, ale administracja daje z siebie wszystko zeby postawić to na nogi, życze im powodzenia

PS. Teshy zapewniał ze jeszcze dzis będzie ONLINE

1431978880-U718.jpg

jbzoKz9.png

Opublikowano

Serwer przedni,na pewno przetrwa ataki,co do ilosci graczy nie ma co sie spinac,lepiej miec 100  korzystajacych z is,niz 2500 z czego 20 korzystajacych z is :)

Ogarnac jakies zabezpieczenia przeciwko ddos,zrobic reklame,przyciagnac graczy i gnieciecie wszystkie easy serwery ostatnich lat.

Wy w 2 tyg potraficie przyciagnac 2k graczy,gdzie serwery z o wiele wieksza reklama,po paru latach od otwarcia maja max 2500 graczy.

Wroze wam ogromny sukces,jesli ogarniecie sie od strony technicznej.

Nyreen

moge urzyc tego obrazka z mewami jako sygme na forum? Jest genialny :)

Opublikowano

Z poczatku serwera byl taki sredniawy, ale adminisrtacja dbajac o niego pokazala ze warto zagrac. Ciezko o bossy, wiec dodali nastepne ch. Zaluje ze skonczylem gre na tym serwerze bo w chwili obecnej sa moze ze dwa dobre serwery.

Opublikowano

Serwer na początku zapowiadał się tak sobie bo mieli małą reklamę, lecz po paru dniach od startu serwer na prawdę był świetny, na tą chwilę ataki są sporo i strasznie utrudniają grę, ja odpuszczam sobie na kilka dni, zobaczę jak się sprawy ułożą.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Serwer na początku zapowiadał się tak sobie bo mieli małą reklamę, lecz po paru dniach od startu serwer na prawdę był świetny, na tą chwilę ataki są sporo i strasznie utrudniają grę, ja odpuszczam sobie na kilka dni, zobaczę jak się sprawy ułożą.

Od 2 godzin na serwerze nie ma zadnego laga ani kickniecia z kanalu ;#

Opublikowano

niby serwer sam w sobie fajny lecz dolega mu pewna faworyzacja a mianowicie niejednokrotnie widziałem zgłaszałem osoby na wh a i tak dalej graja wychodzi na to ze wh legalne a dostęp do wh maja nieliczni bo sam osobiście szukałem i nie znalazłem próbowałem zrobić nie udało się

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer nie najgorszy, ale tez nie ma nic ciekawego, jedynie licznik trochę podkręcony.

minecraft.jpg
Opublikowano

Serwer padł na zawsze? :)

Sądząc po zajebistym zainteresowaniu adminów, mogę stwierdzić, że nie opłacili dalej serwera i to właśnie jest koniec. Czego oczekiwać od tak zjebanej administracji, która liczyła tylko hajsy z is'u?

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Dokładnie jak up, a wy ludzie jesteście debilami skoro tam graliście :)

Grałem tam jak było 2k ludzi, jak zobaczyłem 0 zainteresowania ze strony administracji, to sprzedałem konto. 

Mogliście zrobić to samo. 

Pozdrawiam tego frajera Shreeka, który siedział na forum 24h, teraz jego życie nie będzie miało sensu. 

Opublikowano

Ja też widzę,że serwer po prostu zdechł w moment.Zero jakichkolwiek informacji ze strony administracji,a prezke zamknęli na pewno na prośbę autora:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...