Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blog co poprawić / zmienić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema 
Założyłem bloga na razie na blogspocie ale kto wie co będzie potem B))
Czy według was powinienem się ukierunkować w jakimś temacie? 
Interesuje się wieloma rzeczami.

Chciałbym aby to był blog bardziej popularny:))
Podpowiedzcie co zmienić co poprawić

Pozdrawiam 

http://webdawidjankowski.blogspot.com/

oabpsw.png
Opublikowano

Na pewno lepszej jakości obrazki, które nie będą sztampowe i zachęcą potencjalnego czytelnika do zagłębienia się w temat.

Skoncentruj się na tym, o czym lubisz pisać (mieszanie polityki z modą nie jest najlepszym pomysłem) i orientujesz się w temacie.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Na pewno lepszej jakości obrazki, które nie będą sztampowe i zachęcą potencjalnego czytelnika do zagłębienia się w temat.

Skoncentruj się na tym, o czym lubisz pisać (mieszanie polityki z modą nie jest najlepszym pomysłem) i orientujesz się w temacie.

Dziękuję za komentarz :)

oabpsw.png
Opublikowano

Sam blog wydaje się fajny.Porusza każdą tematykę i każdy znajdzie coś sam dla siebie więc nie musisz ukierunkować się na jeden temat, lecz według mnie mógłbyś zmienić szablon bloga na bardziej wyrazisty,żywy ;) 

A tak to nie mam żadnych zastrzeżeń ;) 

Opublikowano

Sam blog wydaje się fajny.Porusza każdą tematykę i każdy znajdzie coś sam dla siebie więc nie musisz ukierunkować się na jeden temat, lecz według mnie mógłbyś zmienić szablon bloga na bardziej wyrazisty,żywy ;)

A tak to nie mam żadnych zastrzeżeń ;)

Dziękuję  za ocenę! :)

Owszem przyznaję ci rację z tym wyglądem :D

Szablon bloga zostanie zmieniony:) 

Pozdrawiam :)  

oabpsw.png
Opublikowano

Usuń korwinizmy, bo jak znajdziesz czytelnika popierającego PO, PiS czy inne bzdety to nie będzie za ciekawie. Zastanawiam się czemu te wszystkie blogi są robione ze zbyt dużym naciskiem na nowoczesność? Anyłej nie podoba mi się twój styl pisania, ale to raczej kwestia indywidualna. Bardzo chaotyczne wpisy albo za dużo tabletek połknąłem rano. Wracając do motywu, widzę, że postawiłeś na minimalizm. Moim zdaniem odcienie które zastosowałeś są zbyt mało różnorodne i się zlewają, ale to tylko moje osobiste refleksje. :P

Opublikowano

Za jasny szablon, styl pisania (jak up).

Po za tym w miarę okej.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Mi też za bardzo nie podoba się styl pisania.

Według mnie blog powinien być też nastawiony na konkretną tematykę, zamiast pisania o wszystkim. Jeśli chcesz żeby blog był popularny to musisz o tym pomyśleć.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Mi też za bardzo nie podoba się styl pisania.

Według mnie blog powinien być też nastawiony na konkretną tematykę, zamiast pisania o wszystkim. Jeśli chcesz żeby blog był popularny to musisz o tym pomyśleć.

Dziękuję za opinie :)

Popracuję nad tym :)

oabpsw.png
Opublikowano

@ref
Zmieniłem szablon , szukam kogoś kto mógłby w jakiś sposób pod promować bloga :) 
Interesują mnie różne formy współpracy.

oabpsw.png
Opublikowano

spojrzałem na dwa pierwsze wpisy i dawno tak się nie uśmiałem. xD twoje wpisy polegają na wklejeniu obrazka i opisu, który w gruncie rzeczy nawet nie jest opinią, której warto posłuchać. nie wiesz o czym piszesz (nawiązuje do joggerów i g-s). ze wpisu o g shocku dowiedziałem się tyle, że jest fajny i sam chcesz kupić. odłóż to na pewien i czas, i wróć gdy przyjdzie do ciebie prawdziwa ochota na prowadzenie bloga.

Opublikowano

Kolo zmien to co Ci napisałem wyżej, tj. ten błąd z g-shockiem bo wchodzi ktoś kto sie tym interesuje, chce przeczytać twoje sentecje i twoją opinie, a ty walisz w niej takiego byka, odechciewa sie tego czytać po samym nagłówku

WaldzioxD.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...