Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waifu thread

Andraf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Waifu thread? Waifu thread.

Kto? Z jakiego anime?

Touka Kirishima - Tokyo Ghoul 

8fd5fa3d363daeedde6240ae3ca164ab_480.jpg

Idealnie zbalansowana Tsundere <3 Piękna <3 <3

comment_Yi6eDWLN2RQOKzhrHKlvw80OKdIlwBoS

comment_M2MWzbnSJQpvdiUu6QdONvtVtay8HaBh

it's not like i'm tsundere b-baka

Opublikowano

ej chlopaki o co hodzi w tym temacie bo nie kumam

Edit

Sorata mi wytlumaczyl, musze napiac imie i nazwisko postaci, ktora bym wyruchal, tak? 

XrgAYyk.png

Opublikowano

ej chlopaki o co hodzi w tym temacie bo nie kumam

Edit

Sorata mi wytlumaczyl, musze napiac imie i nazwisko postaci, ktora bym wyruchal, tak? 

to z jaka poduszka spisz

przyklad:

LTohd8H.png

­

Opublikowano

to nie masz waifu ;<

To chyba dobrze, ze jstem normalny. jakbym chcial poruchac to postac z rzeczywistosci, a nie z jakiejs bajki i bylaby to lalka prędzej, a nie jakas poduszka ;) 

XrgAYyk.png

Opublikowano

To chyba dobrze, ze jstem normalny. jakbym chcial poruchac to postac z rzeczywistosci, a nie z jakiejs bajki i bylaby to lalka prędzej, a nie jakas poduszka ;)

they-will-never-understand-our-love_o_71

@TroLLu

Waifu != daimakura

Opublikowano

No to niech mi ktos wytlumaczy o co chodzi w tym temacie. postac ktorą bym rpzeruchal, ogolnie ulubiona postać, czy te pierdolone poduszki?

XrgAYyk.png

Opublikowano

No to niech mi ktos wytlumaczy o co chodzi w tym temacie. postac ktorą bym rpzeruchal, ogolnie ulubiona postać, czy te pierdolone poduszki?

maxresdefault.jpg

"Waifu is an English term primarily used by Asian men to refer to one’s own wife. While the colloquial use of the word in East Asan cultures predates its online popularity, the term has been since adopted by Oraku circles and anime fans to refer to one’s favorite female manga or anime character. The male equivalent is commonly referred to as a “Husbando”"

Generalnie Waifu to 2D postać którą chciałbyś mieć za żonę

Opublikowano

waifu czyli zona, postac z ktora chcialbys byc w zwiazku ze tak powiem

­

Opublikowano

maxresdefault.jpg

"Waifu is an English term primarily used by Asian men to refer to one’s own wife. While the colloquial use of the word in East Asan cultures predates its online popularity, the term has been since adopted by Oraku circles and anime fans to refer to one’s favorite female manga or anime character. The male equivalent is commonly referred to as a “Husbando”"

Generalnie Waifu to 2D postać którą chciałbyś mieć za żonę

Tego po angielsku nie przeczytam, bo bede sie meczyl procujac zrozumieć ;)

co do waifu czyli zony tak jak mowicie to dla mnie to troche przesada. Rozumiem wyruchać postać, no, ale żona? Jak mozna chcic byc w zwiazku z postacią z anime :P

XrgAYyk.png

Opublikowano

co do waifu czyli zony tak jak mowicie to dla mnie to troche przesada.

no_waifu_no_laifu_by_imtheonenexttome-d7

Ale ciesz się - jest jeszcze dla Ciebie nadzieja na normalność.

To miał być temat o waifu, wiec wrzucajcie swoje.

Opublikowano

perfect waifu.. tyle razy "wymieniałem" na kolejne :D

na chwilę obecną Sumei...(a może Xia Qinque? ale ona jest już czyjąś waifu :|). No ale zerkając na to że mamy tu wymienić z anime bądź mangi plus wszyscy tutaj zbyt leniwi by docenić prawdziwe piękno i skupiają się na gotowych wyglądach to raczej nie bardzo mi się moja waifu to kwalifikuje :(

A z anime to słabe so. Co najwyżej

bym brał

Z mang to myślę, że może

15e8xz8.jpg

Ale też bez szału. 

@KimAhYoung

nie powiem bo mi waifu ukradniesz!!

Carnivorous Princess Yegrinna, w środku mamy też taką drugą z ładną dupcią i ciałkiem, ale jak przyrównałem to ta tutaj jednak wyszła lepiej :) tamta druga nag---*cough cough* jest miejscami :D

mam też klasyka dobrego

2wmdj47.jpg

mogę też oddać tę za jakąś fajną moe loli z nieznanego animca bądź mangi

f4r82f.jpg

kiedyś była moją waifu ale za 'tempa' blondynka z niej była. Puszczała się.

Jak ktoś chcę to znajdę więcej $_$ pełno ich się tu kisi

Opublikowano

Clare - Clarymore

claymore___clare_by_hcf_albert_wesker-d6

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

To chyba dobrze, ze jstem normalny. jakbym chcial poruchac to postac z rzeczywistosci, a nie z jakiego anime to bylaby to lalka prędzej, a nie jakas poduszka ;)

Rozumiesz? Anime. Tu chodzi o zwykłe wyobrażenia, a nie o dosłowność.

Opublikowano

nie poruchasz wiec wybierz sobie waifu pozdrawiam serdecznie

co do mojego typu ja generalnie kobiety uwazam za nizsza rase w mojej obecnosci zadna nie powinna sie odzywac bo wpierdul jedyne co ma robic to siedziec cicho i ladnie wygladac takze jakas pani z fairy tail mi sie przyda i wioo

Opublikowano

Zapomniałem o kimś.

Ciri. <3
Cirilla z Cintry, dziecko niespodzianka, Lwiątko z Cintry, Jaskółka, Falka, Zirael, jak zwał, tak zwał, ale jest kochana. Szczególnie charakterek, kiedy miała z 12-13 lat.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...