Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacznij grę z TenStylowy

TenStylowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@TenStylowy

Zulusy? Jeśli chodzi Ci o te koło Karka-Han - strata czasu, strasznie dużo ludzi. :) Koło Torneg masz Tygrysią polane - przechodzisz przez sieć korytarzy, i jesteś na Mulusach, gdzie nikogo nie ma. <3

To spróbuje ten sposób ;) .

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngVereX.

Kamyczki, właśnie z paru kont na .... zdobyć. :P

Torby, to legendarne z goonsa, pare M a sa niczym te za sł. A co do mieczyka+tarczy - zgaduje że palladyn z eq z licytacji? :)

Nie wiem jak teraz, bo ja skończyłem grać z rok temu, a z goonsa mało było tych toreb.

Kamyczki to jedynie chyba mógłbyś z eventu, a przez miesiąc robić to samo to musisz być maniakiem ;P.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

@TenStylowy 

wstawiaj posty, czekam na to co się u CIebie dzieje :D

moje stare konto jasieeks / krul lola i margonem / nie wiesz cos o lolu margonem - pisz / marcin aptekarz drugi najlepszy chlopak na forum / 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Od 19 maja ­do 20 czerwca wbiłeś 25 level i wciąż stoisz na Nim? 

Brawo.. Jak masz wchodzić raz na ludzki rok i wrzucać kilka screenów to lepiej nie ciągnij dalej tego tematu. 

Opublikowano

Temat umarł, tutaj już nic nie będzie :) 

moje stare konto jasieeks / krul lola i margonem / nie wiesz cos o lolu margonem - pisz / marcin aptekarz drugi najlepszy chlopak na forum / 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...