Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacznij grę z TenStylowy

TenStylowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SUWf4cy.png

Witam piszę ten temat aby pokazać wam jak mi się układa / gra w margonem gram wraz ze znajomym,postanowiliśmy zrobić

sobie dwa konta wojownik oraz / łowca efekty?:

3VV1B2P.png

4 dni expienia bez questów po 1,5h dziennie .

Będę dodawał co rusz nowe wpisy , efekty expienia eq itd... czekajcie na to !

Wykonał grafikę : @marcell2k

Dalszy postęp gry, licytacje, czekanie, niecierpliwość...

sGnZL9Q.pngTeraz tylko czekać by to wygrać...., expić do 50 pójść na elity...

Dalszy ciąg expienia , zulusy potem muszę sam dojść do etapu gdzie..dalej?

Następne informacje, ciekawostki już wkrótce !

Kolejny dzień , włócznia nie udanym była trafem ale wykupiłem sobie takie eq na początek:

VE1vhYu.png

Myślę że to był dobry traf , okazji teraz ubiegam się do expienia by móc założyć nowy ekwipunek:).

Upragniony 25 poziom wbity eh..męczarnia trochę ale dałem radę 27 poziom by wbić to trochę czasu mi zajmie ale nie poddaje się lecimy dalej 

yK0aNqW.png

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Jest to forma prezentacji postępów w grze? Tak jakby blog? ;)­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Jest to forma prezentacji postępów w grze? Tak jakby blog? ;)­

Nie, to nie jest blog tylko pokaz postępów w grze będę się rozpisywać bardziej pokazywać miejsca gdzie warto expić elity i te sprawy loot z nich ... ale to długa droga przede mną... będę starał się aktualizować temat na bieżąco jak tylko będę miał wolną chwilę.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Ja tam się na Margonem nie znam i nie gram ale wygląda fajnie :3

Warto spróbować ,polecam naprawdę wkręca ale każdy ma inny gust.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

@Karol201999

Można w godzinkę się wyrobić, jak od 10 do 14 będziesz miał wolne wilczury, bo wtedy z błogiem od Gebriosa na bród obok Ithan i do 20. :)

@TenStylowy

Przyjmujecie nowych członków? ^^

Jasne przyda się jakaś ekipa ;) , gefion zapraszam nick : General Brygady 

25 wbija sie w  2godziny xD

Ja gram dla zabawy czystej przyjemności...

Powiedzcie mi gdzie zrobię questa na unikat ( broń ) na 25 level?

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Jak grasz dla funu to ok, ale wiec że ta gra to 100% P2W

Zauważyłem...naciągacze nic więcej ale nie mam zamiaru nic kupić za te ich "Smocze Łzy" ... 

@TenStylowy

http://www.naszemargo.pl/quest.php?id=107- Trzymaj, na tej stronie masz opis questów, i spis większości itemków. :)

Dzięki bardzo ;).

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

@TenStylowy

Pomału zaczynam te expienie, i jakoś idzie - potem można zrobić jakąś mpcforumową gildię. :P

Jestem jak najbardziej za , taka mpcforumowa ekipa by się przydała bardziej doświadczona grupa która by pomagała ;P. 

Aktualnie zrobiłem sobie przerwę i stoję na 25 levelu :D.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

we 2 na waszym lvl'u powinniście dać radę rozbójnikom, dolina rozbójników, bardzo szybko exp tam leci :)

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

Opublikowano

@KrZy5l4w

Tam strasznie dużo ludzi. ^^ Podobnie jest na waranach + tam nie ma trutki, cudo!

Można jakieś grp zrobić i pójść na rozbójników w duo , było by ciekawie ^.^

@1361622928-U485574.pngJednorożeł - Na zulusy można iść  ;P exp leci ciekawie.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

@TenStylowy jak masz już stanąć na jakimś  lvl to nie 25 tylko 50 ...  jak już . A  bez  sł też da sie grać ...  stoisz na e2 lotasz legi sprzedajesz  kase sprzedajesz na alegro 1m - 1 zł  i zarabiasz tak na sł ;p d

Opublikowano

@TenStylowy jak masz już stanąć na jakimś  lvl to nie 25 tylko 50 ...  jak już . A  bez  sł też da sie grać ...  stoisz na e2 lotasz legi sprzedajesz  kase sprzedajesz na alegro 1m - 1 zł  i zarabiasz tak na sł ;p d

Czyli wychodzi na to samo, musisz wydać kasę, aby coś osiągnąć.

Nie obchodzi skąd ją weźmiesz, możesz nawet z 4 liter wyciągnąć, ale musisz ją wydać.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Zawsze, jak potrzeba Ci śladowych ilości, to na D***y w 2 dni możesz te 5sł naskrobać.

Tu nie chodzi o śladowe ilości.

Przy prawdziwej grze lub wysokich lvlach min. 5 kamykow teleportacyjnych.

2 torby dodatkowe po 42, samo to juz jest prawie 100zł. Bo bez tego albo nie będzie zarobku na expie, albo co 2x przejscia mapy sie wracamy do hanldarza.

Przeważnie na legi trzeba też coś SŁ dołożyć.

No niestety, ja już sprzedałem swoje konto na którę wydałem ze 200zł, za 80zł... Ale nie żałuję szkoda mi teraz czasu na tą grę, no chyba, że w celach jedynie zarobkowych.

A taki piękny mieczyk hero i tarcze hero na 83 miałem, które były 3 na każdy serv.

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...