Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączeniem gry

CoozPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z Cs Go. Po włączeniu cs go od razu gra się zawiesza  i pojawia się czarny ekran, po kolejnej minucie proces csgo.exe ma brak odpowiedzi. Jesli czekam bardzo długi czas nic sie nie dzieje a po kliknięciu zamknij musze odczekać kolejne 5 minut żeby cs mi się wyłączył. Jeśli ktoś z was może mi poradzić co mam zrobić z tym problemem bardzo bym prosił o odpowiedź. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Sprawdzałeś spójność plików? Zmieniałeś tryb zgodności?

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Żaden z podanych sposobów mi nie działa. Dodam że prędzej mogłem normalnie grać przez 100h.

Reinstalacja gry pozostaje.

Opublikowano

Reinstalowałem już 2 razy i nic nie dało. Gdy uruchamiam przez steam'a to ukazuje się brak odpowiedzi, a przez folder steama włącza się lecz ustawia się safe mode anti cheat.

Opublikowano

Uruchamiałeś steam jako Administrator?

Zobacz czy antywirus/zapora czego nie blokuje.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...