Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Wbić 60Lv W 3Tyg ! Mały Poradnik

Porshe911

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak. Wielu z was pewnie zastanawia się jak niektórzy, po utworzeniu nowego serwera mają 30-40Lv. Opiszę jak nabić jak najwyższy Poziom używając kilku programów i aktywności komputera 24/7 :D

Wiele NeO po prostu siedzi na kompie całymi dniami i łupią ile wejdzie. Pisze Ten Art dla tych co nie mają ochoty tyle siedzieć, a chcą mieć wysoki lv w przeciągu kilku tygodni.

Wymagane:

Sprawne łącze(Wystarczy Dobre Radio, Neo 1MB)

Aktywność komputera przez długi czas [Oczywiście gdy nie korzystamy Monitor itp. Wyłączamy :D]

I najlepiej żeby komp stał w naszym pokoju :D [Dla sprawdzenia czy nam Metin2 nie wyszedł do menu co około 3h]

Co nam potrzeba:

[unfair-Gamers] M2 MultiHack v7.1.exe (Polecam, sam z niego korzystam :D] DL Link: http://www.megaupload.com/?d=DJZ0M4M0

EasyMetin2 DE ExpBot Lonely (Znajduję się na tym forum, korzystam i jestem zadowolony :D)

I Metin2 Oczywiście

Zaczynamy:

1. Uruchamiamy Gry przez EasyMetin2 DE ExpBot Lonel.

2. Tworzymy postać np. 20Lv Mental z Eq +5 +6, lub oczywiście jaką chcemy, tylko żeby postać miała wystarczająco obr. i ataku tam gdzie będziemy expić.

3. Uruchamiamy MultiHacka z ustawieniami(SP-ATAK 1.5-2.0 i SP-RUCH 4.0) by nas nie kickało z Metina.

4. Idziemy do handlary po Poty Czerwone jak i Niebieskie najlepiej 4:1.

5. Wchodzimy w ustawienia Bota i ustawiamy według upodobania (Czyli co ma włączać np. Silne Ciałą, Aura, Wir, oraz ustawiamy MobLocka tą 1 opcje i ustawiamy na tyle ile damy rade moobów rozwalić.

6. Zaznaczamy w bocie gdzie chcemy expić i włączamy (na mapie)

7. Gdy bot już expi wyłączamy Monitor itp. i idziemy np. do szkoły :D

Tym Sposobem w 1Tyg na Servie Almanach Zdobyłem 37-49Lv czyli 12Lv. Bot expił 8h dziennie na pająkach zwykłych na pustyni.

Miłego Botowania PoZdRo :D

Opublikowano

ExpBot + Multihack + pierścień expa + chłodny komputer(by mógł być całą noc) + real kasa(za pracę kompa, pierścień expa) :D = 51lvl w tydzień

Opublikowano

ExpBot + Multihack + pierścień expa + chłodny komputer(by mógł być całą noc) + real kasa(za pracę kompa, pierścień expa) :D = 51lvl w tydzień

Ja w tydzień 46lv bez pierścionka... I do tego zostawiałem bota tylko na noc.

Obecnie mam 50...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

ja w tydzień od 0 wbiłem 49lvl i nawet dobre eq mam all +7 wzywyż grając tylko w dzień na expbocie ale mialem pierścień expa i polecam od 20 do 23 expić w lochu aby tylko medale zbierał

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

lol a nie lepiej zrobić jak ja jeżeli chodzisz do szkoły złam sobie nogę xD i siedź tak hmm 6,7 h przed kompem i w miech wbiłem 65 z bardzo dobrym eq ^^

oczywiście byłem skupiony na samiutkim expie ^^ metki radze bić w nocy :]

Daj- :)

Opublikowano

Jak znajdę czas to napiszę ładnego tuta z obrazkami itp, jak szybko sobie robić postacie na FB ;) (czyli wbijanie 30 lv w ok 12 godzin ;))

Poradniczek daje rade ;) +

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Pomocnik
Opublikowano

O rany, dla Metina już sobie dzieci nogi łamią? Kurdę, a potem na starość będziesz kaleką z kruszącymi się kośćmi...

Opublikowano

Ja wbilem 45 w niecaly tydzien mentalem na metin2 .com ..EB ustawialem jak szedlem do szkoly i czasami na noc ..;)

Masz + za tutka .

Opublikowano

Ja w 2 dni biję takim sposobem 40 lvl.. Tzn nie do konca takim samym, bo biję bez mh.

1Dzien. Pieski do 3lvl, wilki do 6 lvl, mocniejsze wilki do 10 lvl, małpy do 22 lvl, drop kawałków klejnotu do 30.

2Dzien. Łatwe ezo od 30 do 40.

Woj Mental. Eq +5/6

Do tego na ribach, medalach i kawałkach klejnotu zarobiłem 60kk.. S23. ;D

Opublikowano

A nie wiecie, jak to banują? Czy tylko ban na konto, którym botowaliśmy(oczywiście na innym e-mailu), czy wszystkie konta lecąc po IP? Bo trochę mam lipę, ponieważ używam Neostrady Livebox i tam chyba jest stałe IP nie zmienne.

Szkoda jakby zbanowali mi dropka 35 lv z bojem i skillami +M6

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Dla mnie kupowanie pierścieni expa to głupota!!! :P Kto by chciał wydawać kasę na ułatwienia do jakiejkolwiek gry?

logit.jpg
Opublikowano

Czyli zachęcasz po prostu do używania expbota i już...

Mogłeś ew. dopisać pkt. 8 - GM sprawdza gracza z największym lvlem na serwie i dostajesz bana :)

" Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los."

— Paulo Coelho

Poproszę o pozytywne oceny

:)

mpcforumbysilvermoons3.jpg

Opublikowano

Autor ma racje ale ja bym zrobił tak

dzień : z 15 marmurów i do v2 po 1 grupce

Noc : to co autor :]

Zarejestruj się : http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/

Oddaj głos

Każdy się liczy !

Pamiętaj że Zwierzęta to nie zabawki

Oddanych głosów już ponad 427 397 Tys

Gdy liczna przekroczy 1Milion zostanie zakazane zabijanie zwierząt

W Korei

Bardzo Dziękuje tym co oddali na to głos

Opublikowano

A ja sprzedam EQ z mojej ninji 71 lvl :D z PL ;D

Kupie sobie kozackie eq na nowego chara;D

A ze mam dobre chlodzenie (bawilem sie w overlocking:D)

to zostawie sobie PC na 3 dni wlaczonego :D zobacze co osiagne:D

6348517.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

koledzy koleżanki wiecie co po 1 exspie na bocie ale mam niski lv eq +9 ale wiecie cos ja 1 exspilem psy 1-5 puznij wilki 5-8 puzniej latwo bo skile juz sa i tak 8-14 dziki 14-16 niedziwedzie itp. 16-20 biale tygrysy 20-25 zaprzysiezone 25-30 dzikusy 30-40 ezoty 40-50 bo 50-60 przy duzym defie v1 przy pro eq na szponach w v1 60-75 v2 exspielm 75-85 red las narazie mam 89 lv ale wiecie ja z botem exspie i spoko leci pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja tym samym sposobem w 3 dni bez pierscienia 42 wp:PP tylko ze wp to wp:P wolniej expi od mentala wiadomo:P ale po 3 dniach 42 lvl eq +7/8/9 390 defa z zbrojka fms +9 sr 13% um 1% 5% krytyka kd potwora+3 i spalony :P< kiepski fms ale w 3 dni czego chciec>

76561198017353072.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...