Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ciekawe seriale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, jako iż obejrzałem już pare seriali liczę, że podacie coś jeszcze ciekawego.

Widziałem już

TWD, GOT, breaking bad, skins, banshee, forever, lost, misfits, blacklist, wirus, arrow, dexter.

Możliwe, że coś pominąłem no ale podawajcie propozycje  :rolleyes:

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jeśli podobał Ci się Misfits, to proponuję obejrzeć kolejne brytyjskie produkcje.

Jeśli lubisz seriale fantasy/horror to proponuję obejrzeć The Fades. Fajnym mini serialem jest Black Mirror, który daje naprawdę do myślenia. Tygryski lubią najbardziej akcje czyli pierwszy sezon Strike Back, który kręcili Brytyjczycy, kolejne sezony to już produkcja amerykańska ale też bardzo fajna. Pierwszy sezon Orphan Black bardzo mi się podobał, drugi już trochę mniej, kilka tygodni temu zaczął się 3 sezon, poczekam i łyknę w całości. Taki tam dramacik z domieszką akcji i trochę fantasy. Obowiązkowo Luther, o detektywie tropiącym morderców.

No i standardowo Sons of Anarchy, Supernatural, Brooklyn 9-9, 2 Broke Girls, The Big Bang Theory, Fringe, Falling Skies, Person of Interest, Spartakus, The 100, Vikings.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jeśli lubisz klimatów horrorów/thillerów zdecydowanie mogę polecić American Horror Story i Penny Dreadful.Tak jak kolega wspomniał o góry również mogę polecić Orphan Black, ciekawa tematyka. ;) 

A tak poza tym to zdecydowanie The 100, Teen Wolf, The Flash,Agents of S.H.I.E.L.D, Scorpions,iZombie,Mike&Molly,Once Upon a Time,Salem.

Coś znajdziesz ;) 

Opublikowano

Gra o Tron, 24 godziny, Spartakus.

21f0dgn.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...