Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 50zł

kubexs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje słuchawek do CS:GO do pogrania z kumplami i rankedów. Nie ma znaczenia - douszne czy nauszne nie chce profesjonalnych (na żadne turnieje nie będę jeździł)  tylko tyle, żeby w miarę komfortowo się w nich grało najbardziej zależy mi na tym, żeby było słychać dobrze dźwięk skąd nadchodzą przeciwnicy.  CENA:  Do 50zł.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

mappers.png

Opublikowano

50 zł to trochę za mało na dobre słuchawki do CS:GO, a dokanałowe raczej nie są przeznaczone do grania w fps'y, a bardziej do słuchania muzyki na urządzeniach przenośnych. Polecał bym raczej trochę więcej zainwestować:
~70 zł Sennheiser HD 201

~80 zł Superlux HD681

Opublikowano

No dzięki za odpowiedź, ale szukam nadal w cenie do 50zł. Tak jak napisałem, najważniejsze żeby dobrze się dźwięk rozchodził z której strony idą przeciwnicy.

mappers.png

Opublikowano

Philips SHP1900, dałem 30zł za nie i są z*******e. Super jakość, fajnie się muzy słucha, kroki w CS też z*********e słychać. Szczerze? grałem u kolegi na takich +50zł i nie czułem różnicy także warto. Zresztą Philips to dobra firma także tym bardziej polecam.

Opublikowano

Ja mam philipsy douszne, odpadła mi gumka z lewej, ale to nic. Wydałem kilkadziesiąt złotych z tego co pamiętam i doskonale słyszę skąd nadchodzą przeciwnicy, ogólnie bez problemu można usłyszeć w jakim miejscu 'tupią'. 

Miałem te philipsy shp1900 i wygodniej mi się korzysta z dousznych.

Opublikowano

Tracery za 50zloty sa z*******e : ) w 1.6 gralem na nich z 3-4 lata ; ) i teraz od 3 dni wrocilem do nich i calkiem dobrze slychac ;d ale mysle ze sluchawki od telefonu CityTone sa lepsza :D

Opublikowano

Dozbieraj i kup fatality albo syberie

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

To może mam 2.1 ?

Logitech G930

­

ty chlopcze nie rozrozniasz prawdziwego 7.1 od wirtualnie generowanego 7.1? nie masz 7.1, masz pr-owy belkot tam wpakowany z 2.1

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Polecam ci iść do pracy xDD i zarobic na lepsze  bez sensu wydawać 50 zł na słuchawki  żeby po tygodniu kupic nowe ; p

Co za pier..olenie... Ja wydałem ponad 300zł na słuchawki roccata w empiku. Po miesiącu przestały działać. 

Od tamtego czasu przerobiłem sporo słuchawek do 50zł, jakoś nie zwracałem uwagi na markę, po prostu miały działać i być w miarę wygodne. Nie słucham muzyki, a służą mi one tylko i wyłącznie do słuchania wykładów, oglądania jakichś filmów oraz oczywiście jakiegoś grania.

Mimo, iż mnie stać wolę nie marnować pieniędzy na coś, co równie łatwo może mi się zepsuć, a działa podobnie.

Opublikowano

Nic lepszego nie znajdziesz niż te słuchawki w tej cenie.

Lepiej dołóż a nie pożałujesz..

Nie kupuj innego syfu, bo te miażdza wszystkie inne do 100zł :)

Sennheiser HD 201

Superlux HD681

Opublikowano

Hmm szczerze powiedziawszy, czy kupisz słuchawki za 20 czy za 40 zł nie ma w nich żadnej różnicy, są to słuchawki z niskiej półki po prostu. Jeśli chcesz już jakieś tańsze, a lepsze słuchawki to szukaj po lepszych firmach takich jak np: Sennheiser czy superlux tak jak koledzy wyżej piszą. Ogólnie Sennhesiery 201 HD bardzo ciężko już dostać w sklepach, najłatwiej je kupić przez neta, ale tam wychodzi trochę drożej 70~~ + przesyłka to koło 90 zł, a Superluxy to już 100 zł ~~. Także jak nie masz aż tyle pieniędzy to poszukaj jakiś Sennheiser 407, można je znalezc nawet za 50/60 zł~~ i uwierz będą dużo lepsze niż byle gówno z marketu za 50 zł.

Opublikowano

Natec Genesis H11. Za 50 zł w mediaexpert są, a bardzo dobre do grania (+Mikrofon który jest ponad przeciętny.)

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Opublikowano

Ja kupiłem 2 lata temu dokanałowe słuchawki za 30 zł w sklepie marki Philips i do tej pory działają. Używam codziennie przez kilka godzin, gram w nich w CSa. I nie narzekam, choć zamierzam zmienić z racji na ich przebyty czas.

Opublikowano

Ja kupiłem 2 lata temu dokanałowe słuchawki za 30 zł w sklepie marki Philips i do tej pory działają. Używam codziennie przez kilka godzin, gram w nich w CSa. I nie narzekam, choć zamierzam zmienić z racji na ich przebyty czas.

Teraz kazdy patrzy na marke a nie na jakosc ;) mysla ze jak kupia sluchawki za 300 beda prosami.. a tak naprawde sluchawki za 80 zloty beda lepsze od tych za 300 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...