Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo pracują nad lepszym bilansem postaci. Dla nich na duży plus :D

Pamiętacie chyba turnieje pvp to bm dominował wszystkich, chyba że ktoś miał bugnięte hp ;3 

Pozdrawiam Tesla

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

Troche lipa, że dodali do IS'u płatny : 
pierścień, kostium, peta z dodatkowymi bonami, bo jeśli Niemcy zainwestują to będą marne szanse w rywalizacji... Dojdzie im 30% na ludzi ( a jeśli pominąłem jakiś item to i więcej ) + dodatkowe hp + 15 na kryta... 
Teraz z niektórymi było już kijowo się bić co mieli zbugowane hp, a jak zainwestują w te itemy to normalnie będą mieć znacznie więcej HP + jeśli jeszcze dadzą rade to zbugować to jakoś tego nie widzę... Zrypali to na maksa.. 

Opublikowano

No oby,oby. Jaki nick masz tam ? :)

lVIPlTheFry :D 

Czemu strona nie dziala?

@MC30000 wejdz na ts'a.

później wejdę :v

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Troche lipa, że dodali do IS'u płatny : 

pierścień, kostium, peta z dodatkowymi bonami, bo jeśli Niemcy zainwestują to będą marne szanse w rywalizacji... Dojdzie im 30% na ludzi ( a jeśli pominąłem jakiś item to i więcej ) + dodatkowe hp + 15 na kryta... 

Teraz z niektórymi było już kijowo się bić co mieli zbugowane hp, a jak zainwestują w te itemy to normalnie będą mieć znacznie więcej HP + jeśli jeszcze dadzą rade to zbugować to jakoś tego nie widzę... Zrypali to na maksa.. 

Nie zapomnij o bugowaniu SM  :) 

Serwer się podniesie i i tak wbije ta sama ekipa, nawet z bugowanym hp nie dawali rady więc nie sądzę żeby im ten IS pomógł  :) 

Nie pozostaje nic jak czekać.

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Nie zapomnij o bugowaniu SM  :) 

Ten kto może bugować to może.. ;p  Ja już takiej opcji nie mam ;p 

Opublikowano

Ten kto może bugować to może.. ;p  Ja już takiej opcji nie mam ;p 

Od czego ma się ekipę  :) 

Nie grałem przez  2 dni na serwerze i już reset ;f

~Polska gildia nadal będzie grać?

Oczywiście  :) 

Nie odpuścimy aż do końca serwera  :D 

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

ja zapraszam na ts cała ekipe PL "eSu" ;] bo siedze sam nudze sie a tak mozna by poszukac serwa a propo ktos cos wie co z serwem dalej ?  

Oni sami nie wiedza co to moze byc :D EPIC :D

Guten Tag liebe Community,

Leider crasht der Server hin und wieder ohne Grund und wir wissen auch nicht woran es liegen könnte. Wir sitzen gerade dran und tuen unser bestes. Ich halte euch auf dem laufenden!

MfG

Opublikowano

ja zapraszam na ts cała ekipe PL "eSu" ;] bo siedze sam nudze sie a tak mozna by poszukac serwa a propo ktos cos wie co z serwem dalej ?  

Oni sami nie wiedza co to moze byc :D EPIC :D

Leider crasht der Server hin und wieder ohne Grund und wir wissen auch nicht woran es liegen könnte. Wir sitzen gerade dran und tuen unser bestes. Ich halte euch auf dem laufenden!

MfG

Dzień dobry kochanie społeczność,

Niestety, serwer wywala co jakiś czas bez powodu i nie wiemy, co to może być. My po prostu usiąść na nim i stara się jak najlepiej. Postaram się na bieżąco!
Opublikowano

^sugerowanie, żę ktoś będzie ddosował server na którym jest może ze 100 osób online, topowe niemieckie servery mają po 1.5k graczy+, a ten server nie jest żadną rywalizacją

Opublikowano

Znalezli bład ciekawe kiedy on :D

|

|

\|/

Wir habens geschafft und haben den Fehler gefunden.

Dankeschön an ExTassy!

MfG

Opublikowano

Znalezli bład ciekawe kiedy on :D

|

|

\|/

Wir habens geschafft und haben den Fehler gefunden.

Dankeschön an ExTassy!

MfG

może ogarną w 1-2h bo pograł bym sb jeszcze dzisiaj :v

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Tylko niech ktos sprawdzi czy dziala vote bo u mnie cos nie chce, a i tak zeby kupic cos dobrego musialbym votac przez miesiac, skoro dali taka sama cene to mogliby i podniesc wartosc dostawana za kazdy glos...

Bootleg

Zuke

Opublikowano

WBIJAJCIE ;P EQ ZROBICIE PERF + KLASA MAX 30 MIN WIEC W CZYM PROBLEM? I TAK WIĘKSZOŚĆ NIERAZ STAŁA BO SIĘ NIE CHCIAŁO BRAĆ ANI PVP ANI NIC ;P WIEC ZAPRASZAM I DO GILDI DIESIREA ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...