Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może, będzie łatka lub wyłącz Antywirusa przy wypakowaniu.

­

Już sobie poradziłem, dzięki :P

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Jemilo., czy jest możliwość zmiany ostatnich setów zbroji oraz broni?

Chociażby na ten set Knochenplattenpanzer.pngPancerz_Ko%C5%9Bciop%C5%82ytowy.pngTeufelshornpanzer.pngDrachenreiteranzug.png który jest sto razy lepszy, ładniejszy, lepiej się prezentujący i przyjemniejszy dla oka.

Wachlarz_Le%C5%BC%C4%85c._Smoka.pngDzwon_Smoczego_Ducha.pngKlinga_Smoczego_K%C5%82a.pngOstrze_S%C5%82o%C5%84ca.pngRuniczny_Miecz.png%C5%81uk_Feniksa.pngKolec_Pi%C4%99ciu_Element%C3%B3w.png

Jeżeli nie bronie, to chociaż ZBROJE - BARDZO PROSZE -___-"

Napewno Zagram. Dodajcie te bronie i zbrojki takie złote, nie wiem jak sie nazywały ale bombwork może wam zrobi :P Bo z tego co pamiętam, w tych broniach i zbrojkach byl urok Cavalosa.

@OneFree11, chodzi Ci o te, które podałem w poście?

@Jemilo., nie odpowiedziałeś na mój post... ???

Opublikowano

I będziemy sobie czekać :D pewnie bd informacja "coś poszło nie tak " xD

Jak dziala normalnie -.-

Opublikowano

PS. wgranie nieskończonej peleryny to też taki ogromny problem?
AUTPOTÓW TEŻ NIE MA!?  

TO NIE JEST SERWER EASY ;( 

Opublikowano

Czegoś takiego szukałem na ten moment z powodu wielkiej nudy,serwery co ostatnio powstały to wielka klapa hmm od bodajże 2013 roku powstające privy to wielkie klapy a tu 2015 rok i to samo :P dociągnie ta tradycja do 2016?

A co do up użytkowników w tym dzieci,czy kiedyś takie rzeczy były na starych priv serwerach? Odpowiedź jest prosta Nie! nie było więc nie płaczcie...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Wbiłem blisko 80lvl, stal itd wszystko jest.. Rezygnuję z gry. Co za durny pomysł ze statami w praktycznie każdym przedmiocie (w zbrojce nie widziałem), bransa z intem, kolce wbudowany int+siła w bonach, naszyjnik int.. no "heloł" - mi to osobiście bardzo nie pasuje.. I radziłbym obczaić o co biega z KD Uchyłki, potwora wlazło za pierwszym, obrony za pierwszym, a uchyłki zjarałem (+5 to za 19kk) 7/8 razy i nie weszło.

Opublikowano

Wbiłem blisko 80lvl, stal itd wszystko jest.. Rezygnuję z gry. Co za durny pomysł ze statami w praktycznie każdym przedmiocie (w zbrojce nie widziałem), bransa z intem, kolce wbudowany int+siła w bonach, naszyjnik int.. no "heloł" - mi to osobiście bardzo nie pasuje.. I radziłbym obczaić o co biega z KD Uchyłki, potwora wlazło za pierwszym, obrony za pierwszym, a uchyłki zjarałem (+5 to za 19kk) 7/8 razy i nie weszło.

Poprawią to z pewnością,na ten moment polecam ci Expic :) nie zniechęcaj się na bank usuną te bony bo większości nie będzie się to podobać w tym mi.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Poprawią to z pewnością,na ten moment polecam ci Expic :) nie zniechęcaj się na bank usuną te bony bo większości nie będzie się to podobać w tym mi.

wątpie czy poprawią bony, bo jeśli tak, to będzie reset serwa( jak ludzie teraz sobie porobili perfy pod swoją klase i nastąpi reset, to wątpie, że wrócą). Nie będzie to zbyt opłacalne dla nich

Opublikowano

Niekonczacej sie pelki nie bedzie z prostego powodu - Bugowanie na BS. To nie jest serwer, gdzie zostawiasz postac na pare godz i sama sie expi na bugu, tylko trzeba grac ;)

Chcieli Cavalosa to maja, praktycznie to samo tylko dungi dodane. Wsio, elo.

btw. Co z fryzurami? :v

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Nie dodawajcie ani nieskonczonej peleryny ani autopotów TEGO NIE BYLO NA CAVALOSIE

niech zostanie jak jest.

Opublikowano

AUTPOTÓW TEŻ NIE MA!?  

Opublikowano

AUTPOTÓW TEŻ NIE MA!?  

Nieskończona pelerynka - nie, będą używać jej przez switchbota.

Autopoty - nad tym się zastanowimy, być może dodamy.

Opublikowano

kurcze jestem zaskoczony bo wrocilem na elite :) a tu na nowo Cavalos stary dobry serwer :)  i co tu robic ;) zobacze ile ludzi bd gralo ale i tak pobieram z ciekawosci :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...