Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gang Albanii - Dlaczego wszyscy tak tego słuchają ?

BajecznyV69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest tak głupie, że aż fajne :D

A tak na prawdę to piosenki trafiają.. Blachary bądź dla prawdziwych dam są nawet na poziomie :) 

Opublikowano

Ich target to grupa wiekowa 16-20 lat, dodać ich dość niskie wymagania muzyczne (kwestia techniczna tekstów o tym to osobny temat można założyć) bujające i przyjemne cukierkowe bity i tematyka imprez i popek który ma niesamowity fame w swoim kraju jak i za granicą. Gang Albanii to projekt zrobiony 4fun w tydzień w stanie alkonarkolotu a czego więcej potrzeba oprócz tego co wymieniłem żeby zdobyć szturmem serce nastolatka z ulicy :D

Opublikowano

Moim zdaniem wszyscy tego słuchają bo jest nowe i do młodych ludzi jest jakiś tam przekaz ale niektórzy słuchają tego dla szpanu ;)

Nigdy nie przeczytałem większej głupoty w internecie na temat muzyki

Opublikowano

Bo to nie muzyka, to wygrywanie i styl życia już. Klasyg w opór ; ]

A dlaczego?

Proste bujające teksty, które aż chce się śpiewać

Popek to jedyny raper z polskiej cebuli któremu się udało wyjść z gówna

Borixon może i ma drewniane flow i jest c*****y ale chce się go słuchać nie wiem dlaczego xD

Jednym słowem lecimy na grubo POPUŚ GRAJ

/E 

Kto się zatrzymał na erze truskulu niech wyjmie już kutasa z uszu i pomyśli nad sensnem czy warto słuchać 150 raz tego samego znaczenia tj:  ale ja mam thug life etc

Jedynie czym sie rózni ten truskulowy rap to beaty xD

OQqSOv4.png

Opublikowano

Bo to nie muzyka, to wygrywanie i styl życia już. Klasyg w opór ; ]

A dlaczego?

Proste bujające teksty, które aż chce się śpiewać

Popek to jedyny raper z polskiej cebuli któremu się udało wyjść z gówna

Borixon może i ma drewniane flow i jest c*****y ale chce się go słuchać nie wiem dlaczego xD

Jednym słowem lecimy na grubo POPUŚ GRAJ

/E

Kto się zatrzymał na erze truskulu niech wyjmie już kutasa z uszu i pomyśli nad sensnem czy warto słuchać 150 raz tego samego znaczenia tj: ale ja mam thug life etc

Jedynie czym sie rózni ten truskulowy rap to beaty xD

człowieku.. masz 12 lat i słuchasz "rapu" o stylu życia ćpuna? Daje sobie c***a uciąć że nigdy w życiu nie waliłeś krechy. Pewnie kolega dał ci bucha zioła i teraz czujesz się jak Snoop Dogg xD

Poza tym pragne zaznaczyć że Kali niszczy Popka dissem na firme.

Moim zdaniem powinni to gowno usunąć z internetu wtedy nawet nikt by nie widział że istnieje takie coś jak Monster Popek aka Ćpun4Ever

Jego teksty nie są nawet zabawne.. zaś beznadziejne "heszke meszke" xD

rap o niczym, pozdro 600

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

człowieku.. masz 12 lat i słuchasz "rapu" o stylu życia ćpuna? Daje sobie c***a uciąć że nigdy w życiu nie waliłeś krechy. Pewnie kolega dał ci bucha zioła i teraz czujesz się jak Snoop Dogg xD

Poza tym pragne zaznaczyć że Kali niszczy Popka dissem na firme.

Moim zdaniem powinni to gowno usunąć z internetu wtedy nawet nikt by nie widział że istnieje takie coś jak Monster Popek aka Ćpun4Ever

Jego teksty nie są nawet zabawne.. zaś beznadziejne "heszke meszke" xD

rap o niczym, pozdro 600

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ja mam 12 lat?

W takim razie masz problemy z liczeniem bo data w moim profilu jest podana, ponadto wyczuwam truskulowy bul dupy 

co do dissu kali vs firma

owszem to chyba wiadome ze kali ich zjadł ale dissami się nie żyje dłużej niz 2 dni po tym jak wyjdą

a i własnie straciłeś c***a xD

OQqSOv4.png

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mają teksty, które dziecko w podstawówce potrafi wymyślić + szpanują, klną itd

Opublikowano

Przekleństwa i to chyba tylko działa jak magnez na dzieci. Jest wiele innych ambitniejszych artystów niż Popek i reszta.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ludzie słuchają gangu albanii bo rocznik 1999+ ma c***a w uszach i leci na każdy komercyjny guan

Opublikowano

Mi tam ich produkcja się podoba. Wielu osobom to wpada w ucho.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...