Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gang Albanii - Dlaczego wszyscy tak tego słuchają ?

BajecznyV69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Nie powiedziałbym, że wszyscy. Ja słucham wszystkiego co miłe dla ucha. Za takimi klimatami nie przepadam ( rock <3 ) ale niech inni sobie słuchają. Szczerze mówiąc co mnie to obchodzi - kto czego słucha? ... no chyba, że robią to dzieci w wieku 10-12 lat ( a nawet i w gimnazjum+ ) klną, palą, piją a potem się tną. Taki mają "styl"? chcą się przypodobać innym? Masakra

Opublikowano

Wg mnie ludzie słuchają tego, ze względu na Popka :) . A Popek wybił się na pociętej twarzy i wytatułowanych oczach. Po prostu, człowiek rozpoznawalny uważany jest za kogos fajnego, i jego muzyka jest uważana za fajną. Sam słuchałem przez chwilę Gangu Albanii, ponieważ kumple słuchali to ja też. Gdy ja ich sluchałem moje środowisko też ich słuchało, i tak zatacza się koło.

"Miej wyjebane, a będzie ci dane."

17-05-14_04-12-58-1350-57.png

Opublikowano

proste nawijanki cukierkowy bit ładny wokal popka, borixon słaby do disco polo pasuje

Ładny wokal chyba cie Ch*j boli. To jest kompletne dno które nagrywają tylko i wyłącznie gdy są na haju, a ludzie którzy mają tak jak ktoś napisał wyżej ch**a w uszach tego słuchają. I jeszcze gimbaza tego też słucha no ale to gimbaza, i tak dla jasności że ktoś chodzi do gimnazjum nie oznacza od razu że jest gimbusem, gimbus to stan umysłu a nie wiek czy szkoła.

334qlo8.jpg
Opublikowano

Ładny wokal chyba cie Ch*j boli. To jest kompletne dno które nagrywają tylko i wyłącznie gdy są na haju, a ludzie którzy mają tak jak ktoś napisał wyżej ch**a w uszach tego słuchają. I jeszcze gimbaza tego też słucha no ale to gimbaza, i tak dla jasności że ktoś chodzi do gimnazjum nie oznacza od razu że jest gimbusem, gimbus to stan umysłu a nie wiek czy szkoła.

Na gimbazie wszystko jest w stanie się wybić, tak samo jak teraz Gang Albanii który wybił się na popku i jego obspermionej pociętej twarzy + dzieci które próbowały zrobić tak samo i zaliczyły deda. Jakby chociaż ta muzyka miała przesłanie albo normalny podkład, ale nie.

Opublikowano

gang albanii to jedno wielkie prowo ktore niestety wyprzedzilo te wasza chujolandie o 15 lat, sam tego nie slucham ale po tym jak sie spinacie zaczynam zalowac

Opublikowano

Większość słucha tego dla "beki". ;)

Nie dla beki, tak jak napisałem w innym temacie bit jest z*******y, a tekst prosty i wpadający w ucho.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Ja tam kiedys 1 utwor wlaczylem. Nie wpadl mi w ucho totalnie, nigdy wiecej nie wlaczylem tego drugi raz. Moze dlatego, ze glownie slucham folk/viking metalu. I chyba sie ze mna zgodzicie, ze to jest naprawde irytujace, gdy np. przed toba idzie jakies 11 letnie dziecko, ktore to puszcza na full glosnik.

Opublikowano

Większość słucha tego dla "beki". ;)

Dla beki moim zdaniem muzyki się nie słucha dla beki, ale to moje zdanie. Choć właściwie popek i ta cała reszta, to ja tego bym nie nazwał muzyką, a nawet parodią muzyki to jest niczym tego nie da się określić !

334qlo8.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wygląda na to, że w dzisiejszych czasach bez względu na to jaki poziom muzyczny prezentujesz, odpowiednie wypromowanie zapewni Ci wielu fanów i masę pieniędzy. Mainstream pokazuje nam, że dane zjawisko jest modne i większość ludzi to łyka. Nigdy nie zrozumiem słuchania muzyki pod aktualną modę. Gang Albanii w żadnym stopniu nie trafia w mój gust, a tym bardziej nie widzę w ich muzyce niczego ciekawego, co mogłoby zachęcić do słuchania. Nawet taki rapowy laik jak ja wyczuje słabe teksty i nieciekawy beat. Teraz wystarczy parę chwytliwych sloganików, by sprowadzić tłumy. Kiedyś traktowało się muzykę z większym szacunkiem. -_-

76561198038425183.png

Opublikowano

Mi się akurat podoba i nie będę pisać że chu*** bo tak inni piszą :) łatwo wpada w ucho i chce się śpiewać xD

Opublikowano

Jak na mój gust liczy się to, że jest to muzyka(?) skoczna, trafiająca w ucho i wstrzeliwuje się w trendy młodzieży, teraz to jest na topie, ale po 5 minutach sławy ich wydźwięk przeminie ;)

Pomogłem? Daj lajka, to nie boli (:

sygna2.png

Best server for me :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...