Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO parametry, co muszę wymienić

assas15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym pograć w csgo lecz mam za słabego laptopa. Podczas gry mam dosłownie pokaz slajdów fps mam z max 5 w grze :D

Parametry mojego laptopa:

Windows 7 64-bity
Procesor: Intel® Core2 Duo CPU  T7250 @ 2.00GHz 2.00 GHz
Karta Graficzna: Moblie Intel® 965 Express Chipset Family
RAM: 4096MB
DirectX: Wersja 11

Co muszę wymienić i na co, żeby csgo jakoś chodziło, nie chcę też dużo kasy władować. Proszę o pomoc, pozdrawiam :)
Opublikowano

W lapku?

Przecież procka nie wymienisz, ani karty lel.

Chyba tylko ram się da dodać, zainwestuj w komputer albo użyj wszystkich sposobów na większe fps, w necie jest tego masa.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

W lapku?

Przecież procka nie wymienisz, ani karty lel.

Chyba tylko ram się da dodać, zainwestuj w komputer albo użyj wszystkich sposobów na większe fps, w necie jest tego masa.

Nie bede kupowal specjalnie komputera dla gry :v

Opublikowano

Nie bede kupowal specjalnie komputera dla gry :v

no to nie pograsz, a nie sorki,moze ciebie bawi gra na 15-20 fps, jedynie co to ram mozesz dodac o ile masz jeszcze wolne sloty

Opublikowano

no to nie pograsz, a nie sorki,moze ciebie bawi gra na 15-20 fps, jedynie co to ram mozesz dodac o ile masz jeszcze wolne sloty

nie da sie wymienic serio? :O a podpiac dodatkowo? przenosne cos? jak to z tym jest.

Opublikowano

nie da sie wymienic serio? :O a podpiac dodatkowo? przenosne cos? jak to z tym jest.

możesz sobie wymienic:

-RAM

-dysk

-procesor(tutaj zaczynaja się schody, nie wystarczy tutaj tylko zgodność podstawki procesora, ale też BIOS musi poprawnie rozpoznawac procesor, wydajność układuc hłodzenia i zasilacz i najważniejsze, mozesz miec procesor przylutowany do plyty i go nie wymienisz)

-twoja dedykowana karta na 95% jest przylutowana,a nawet jesli nie jest to problemem są takie same rzeczy jak w procesorze, ale nawet wielkość owej karty

mozesz spróbowac też zainstalowac windowsa 8.1, jest bardziej wydajny niż windows 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...