Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z nagrywaniem osu

Matronic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam problem gdyż gdy próbuję nagrać osu to strasznie mi ścina gre ( normalnie osu chodzi w 550FPS) i nie wiem co z tym zrobić próbowałem frpasem, OBS'em i bandicamem.

Opublikowano

Jeżeli dysk nie jest pełen, to może być to wina małej ilości ramu. Spróbuj nagrać Actionem

Podaj specyfikacje komputera.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

No cóż, na takim PC nie powinno być problemów z nagrywaniem gry takiej jak Osu. Problem może leżeć w tym, że ustawiasz limit fps w grze/programie, bądź działanie twojego systemu jest nieco spowolnione(np. za dużo programów masz uruchomionych na raz i z 4GB ramu nie dasz rady nagrywać).

Opublikowano

Jak daje 60 Fps to i tak nagrywa w 40 a więcej dac nie moge.

@EDIT:

coś po zmieniałem i teraz nagrywa ok nie ma spadków FPS ale nagrywa początek przez ok. 30s po czym zmienia się na aktualny omment filmiku znowu na 30s i tak do końcawygląda to jakbym pokazywal zdjęcia

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak daje 60 Fps to i tak nagrywa w 40 a więcej dac nie moge.

@EDIT:

coś po zmieniałem i teraz nagrywa ok nie ma spadków FPS ale nagrywa początek przez ok. 30s po czym zmienia się na aktualny omment filmiku znowu na 30s i tak do końcawygląda to jakbym pokazywal zdjęcia

Spróbuj innym programem, np. HyperCam(jak chcesz tym to szukaj starszych wersji, to będzie nagrywało bez znaku wodnego) lub BandiCam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...