Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XARD05478

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm masz pomysł ?? Nie możesz go zrealizować ?? Napisz do mnie a coś pomyślimy i może uda się zrobić coś ciekawego ;pp

@Edit

No jaki kurde spam przychodzę z pomocą a tu ostrzeżenie weźcie mnie od razu zbanujcie będzie z głowy. 

A co do autora to napisz konkretnie co masz na myśli.

Opublikowano

Hmm masz pomysł ?? Nie możesz go zrealizować ?? Napisz do mnie a coś pomyślimy i może uda się zrobić coś ciekawego ;pp

@Edit

No jaki kurde spam przychodzę z pomocą a tu ostrzeżenie weźcie mnie od razu zbanujcie będzie z głowy. 

A co do autora to napisz konkretnie co masz na myśli.

Wszystko jest na filmie. Wydaje mi się, że nie trzeba tego lepiej opisywać.

Opublikowano

Tak szczerze, czy ja wiem czy czasy hardcora sie skończyły ? Jest kikla dużych serwerów gdzie jest po kilkaset/tysięcy graczy, może nie ma tak dużo graczy jak kiedyś, ale to dlatego że mc się już przejada, a mojang wprowadza coraz to nowsze pomysły, z których klepa coraz bardziej będzie się stawała coraz dłuższa... Ale to nie koniec, wiadomo co psuje klimat polskich serwerów. #BezMózgieDzieci & #Cheter, teraz nawet na premkach czitują :(

Opublikowano

Jak wiedzą że bana nie dostaną itp to czitują. Społeczność powinna być taka aby sama zgłaszała takich graczy. Jednak dosyć często administracja na to nie pozwala, ponieważ aby gracze mogli to czynić potrzebują dobre i proste narzędzia które powinna przygotować administracja. Pozostaje jednak problem cziterów którzy niedość że nie maja premki to jeszcze co 5 minut ip zmieniają i przydało by się napisać plugin lub skrypt który by np sprawdzał z jakich ip się dany gracz loguje zapisywał sobie np do  bazy danych i trzymał i jeśli gracz by dostał bana na ip i za chwilę wszedł z innego ip na tym samym nicku banowało również to ip no i jeszcze sprawdzanie multikont. I własnie naszła mnie myśl żeby coś takiego zrobić ;pp

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trzeba zrobić hardcora only premium a nonpremki za płatnego sms'a. Bany na 1 dzień, żeby więcej ludzi grało i nie wiem po co taka smutna muzyka w filmie jak to tylko gra :D

Opublikowano

Ja nigdy nie gralem na hardcore i nie zamierzam. Nie kreci mnie ten tryb a tymbardziej nooby które tam grają. Spawn zwyczajowo 50x50 sklep premium na 1 stronie po wpisaniu w pasek adresu ip. Szalejace dzieci na linii pvp z setami 4/3 i mieczami 5/2 czekajace tylko jak jakis frix poleci po diaxa. Co ty chcesz ratowac? Staregi skkfa ci sie zachcialo? to dalej zmuś go aby znow grał w mc uwazaj bo ci sie uda.

Wlasnie przez takich jak ty mc umiera wyobraz sobie ze ktos takich 20 filmiokow pod rzad na yt zobaczy bedzie chcial w ta gre zagrac? NIe

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Wstawiłem byle jaki filmik a sam nie wytłumaczyłeś jak u Ciebie widziany jest Hard.

Nie ma tam czy w twoim słowniku "HardCore" to świaniarki gildie i tak dalej czy czysty tryb z Pluginem na logowanie i worldguard na spawn.

Po co mam ratować coś co nie jest opisane?

Napisz jak wg wygląda hard a nie wstawiasz filmik z muzyką jakby pies zdechł....

I nie pisz tutaj czysty bez pluginów bo to nie odpowiedź, gram od samego początku MC.

W czasach kiedy nie było pieca, soundblock'a i pistonów tak więc wiem na czym hard ma polegać nie to co te nowe "Hardy"

TEMAT

Opublikowano

@XARDO5478 ,

"nie chcemy edycji 1.8, 1.9" widziales ostatnio mc*c 1.5.2 i co? 1,5 tyg i po edycji...

Trzeba zauważyć to, że dzisiaj 500 osób na serwerze to koniec edycji, a kiedyś (te twoje super czasy) grało po 100/200 osób więc... 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...