Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Pytania, Problemy

Wojtasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli użyjesz cheata, gdy będzie nowa wersja VAC wtedy ty ci go wykryją i banik, jeżeli natomiast VAC'a zupdatują, a ty nie włączysz już cheata po tej aktualizacji nie masz się co martwić o konto.

Ten czit to 2 pliki które sie wklejało do folderu cs'a. Wystarczy że usunąłem te pliki czy musze reinstalować całego cs'a??

Opublikowano

Ten czit to 2 pliki które sie wklejało do folderu cs'a. Wystarczy że usunąłem te pliki czy musze reinstalować całego cs'a??

Możesz nawet mieć te pliki. VAC banuje tylko jak wykryje cheata podczas gry. Jeżeli nie wywęszył nic jak grałeś z hackiem to nie masz się o co martwić.

Opublikowano

witam mam problem gdy uruchamiam vac2 proof to pokazuje mi sie taki blad "Could not inject dll" i sie cs wylacza. proszęo pomoc

Opublikowano

no to może service packa najnowszego, aktualizacja karty graficznej..możesz spróbować moim loaderem, dołączonym do haxów w sygnie linki do tematów. nazwa .dll ma być taka sama jak nazwa .exe

Opublikowano

Elo szukam WH lub aima, ale żeby był w opengl32.dll. I chodzi mi zeby widac bylo postacie tylko przez sciany a nie przyswitujace sciany.

Prosze o szybką odpowiedź oczywiście + i - jak kto woli

1316822982_by_meno.gif
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Siema!

Steam Hack v15 2011-01-04 to ten cheat na steam.

Mianowicie taki rproblem: na poczatku dzialal mi normalnie po kilku dniach wyskakuje mi taki problem Waiting for hl.exe co mam zrobic? prosze o odpowiedz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...