Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieć naprawdę przyjemna, serwery dosyć ogarnięte, aczkolwiek zbyt dużo rzeczy nawalone (tutaj już według uznania).

Opublikowano

Sieć naprawdę przyjemna, serwery dosyć ogarnięte, aczkolwiek zbyt dużo rzeczy nawalone (tutaj już według uznania).

Dziękuję za opinię.

Który serwer ma zbyt dużo rzeczy ,,nawalonych"? :P

Opublikowano

Only DD2 ma według mnie kilka niepotrzebnych rzeczy. RS nie działa w ogóle.

Mianowicie? 

Działają poprawnie ;)

­

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Zmiany na serwerze Only DD2:

• Zmiana modu z Only de_dust 2 na Inferno | Mirage | De_Dust 2 - na prośbę graczy.

Zmiany na serwerze COD:

• Naprawa Questów.
Opublikowano
Witajcie! 

Noc z 23 na 24 maja była dla nas bardzo owocna. 
Na serwerze wprowadzonych zostało sporo zmian, wyeliminowane zostały niemal wszystkie błędy oraz usprawniona i urozmaicona rozgrywka.

Głównym aspektem przerwy technicznej było wprowadzenie nowości. 

Od dziś na serwerze spotkacie:

- Nowe RoundSoundy, 

- Losowanie Premium (VIP) [ Od 3'ciej rundy rozpoczyna się losowanie między graczami, co 3 rundy gracz otrzymuje premium na okres 4 rund]

- Nowe modele dla Premium (VIP) -> Zostało zmienione i rozbudowane menu wyboru broni. Każdy VIP ma teraz do dyspozycji 7 możliwości. 
Standardowo VIP teraz nie ma modelu broni, podczas gdy kupujemy coś w sklepie modelu nie mamy, po za pistoletami (glock18 oraz usp). 

- Naprawiony problem z omijaniem przez noże freeztime na samym początku mapy,

- Usunięty zapis nVault noży, od teraz każdorazowo podczas wejścia na serwer musimy wybrać nóż, zmiana spowodowana tym, że przez losowanie vipa, osoby nieposiadające premium mogły posiadać nóż VIP.
Natomiast każda broń w menu jest wyposażona w swój unikalny wygląd, możemy wybierać teraz kilka różnych możliwości. 

- Dodana opcja /zglos -> która umożliwia zgłoszenie podejrzanego gracza adminowi z podaniem przypuszczalnego powodu. 
Admin otrzymuje specjalną wiadomość wraz z dźwiękiem.

Mamy cichą nadzieję, że zmiany przypadną wam do gustu. 

­

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Zaczęły się renowacyjne prace nad Cod Modem, które wszelkie błędy zostały przez tydzień działalności poznane. Niebawem serwer będzie otwarty ponownie.

Opublikowano

Aktualnie zmienił się właściciel i ja nim jestem. Sieć była zaniedbana z mojej głupoty, ale jak widać staje na nogi!

829131434136142635359.jpeg

Opublikowano

Profesjonalna sieć serwerów prowadzona przez doświadczoną osobę serdecznie polecam!

Dzięki za opinie.

Na prośbę graczy mapa de_mirage została usunięta, a dodałem za nią de_nuke.

To Wy tworzycie serwer, także jeśli ktoś ma jakąś propozycję to zapraszam na forum!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...