Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ateros.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Maqabra

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no dobra, ale co to ma do serwera? ty nie masz nic do gadania, wiec wyjdz z tej prezentacji. nawet nie zawitales na serwer ;)

Opublikowano

dorosnij i zarób na postawienie serwera, a później oceniaj inne, co do twojego serwera teamspeak to sie nie wypowiadam ;>

Opublikowano

Proszę o to by wszelkie posty, które tu piszecie były związane z serwerem, wszystkie kłótnie załatwiamy na PW, a nie w wątku. Następne posty nie na temat będą nagradzane.

Opublikowano

Lekka katastrofa z serwera, mam całkiem dobry komputer a wchodzę do gry i od razu na psach mam czarny screen i użycie pamięci 460k Oo...

Opublikowano

Na serwerze świetnie się gra , są te lagi choć to wina tylko clienta.

Cały czas admini poprawiają bo po 1 patchu lagi zniknęły i to w dużym stopniu.

Czasem zdarzy się ścinka , ale to co 10-20min

Opublikowano

Rozwalił mnie ten serwer trzeba mieć 2x klienta ;D 1 do teleportowania się spatchowany ale wtedy są lagi jak h... ze metka nie ubijesz ze trzeba wyjsc przez alt+ctrl+del i drugi nie spatchowany do grania bo tedy nie ma lagów.

Opublikowano

Szkoda że licznika na stronie nie ma choć stronka ta sama co serwera Ezaria2.eu - to jednak oni licznik mają :D Moglibyście dodać ;p
Serwer ciekawy, pobieram, za 15min zagoszczę.

edit: cóż.. "The program can't start becouse dll/python22.DLL is missing from your computer blablabla". Brak bibliotek dll, to żaden wielki błąd.. Pobierasz plik .dll ze specjalnej stronki i wrzucasz go do c:/windows/system32 - niestety to nie pomogło, plik python22.dll posiadam - błąd wyskakuje nadal.
- najnowsza łatka wgrana
- client spatchowany

Opublikowano

po spatchowaniu mam blad : dll/python22.dll i nic nie moge zrobic a ten plik jest w folderze clienta. jakies pomysly?

65994253024037513199.png

sygna max 800x200

Opublikowano

wgl client nie działa.

Cały czas wyskakuje ze brak pythona22.dll mam go w cliencie,zainstalowane source pythona a i tak waszego grata nie da sie odpalić.

Mam 11 innych klientów na pc wszystkie działają tylko u was że brak python22.dll a mam tę dll'kę w folderze z klientem nawet wrzucałem inną i tak nie działa.

@Edit

Rozwiązanie na ten problem jest banalne ! 

Nie patchować clienta i wyjebać w c**j patcher wgl nie wiadomo po co to gówno tam jest tylko psuje klienta.

clientmaster dostaje karną pałą w mordę !

mojasygnan.png

Opublikowano

Dużo ludzi na serwie? Opłaca się grać?

­

W m1 pustki.

Mało ludzi strasznie a szkoda.

Może i opłaca się grać ale jeżeli chcesz sam wszystko robić bo raczej nie uświadczysz handlu :D

M1 CH1 JINNO

f16901dae48f.jpg

mojasygnan.png

Opublikowano

W m1 pustki.

Mało ludzi strasznie a szkoda.

Może i opłaca się grać ale jeżeli chcesz sam wszystko robić bo raczej nie uświadczysz handlu :D

M1 CH1 JINNO

f16901dae48f.jpg

Szkoda. Dzięki za info.

­

784091427630431250239.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...