Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem: "incorrrect rendering of some objects"

grochu21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż przed tym patchem jak grałem animacje wrogów i postaci wszystko działało ok i gra mi chodziła bez najmniejszych zacięć a po ostatnim pacthu jak gram to np. j nacisne mape i gra się crashuje na chwile i z powrotem jest normalnie albo wrogowie jak np do mnie podchodzą albo atakują to ich animacje są jakby w slow motion, przycinają się albo coś w tym stylu po prostu widac brak płynności.

Ktoś może poratować i podpowiedziec co zrobić? Jakie ustawienia ewentualnie pozmieniać? Gram w tere znaim jescze weszła na steama tak z 2lata i mi się to nie przydarzyło .

Poszukałem na kompie i znalazłem takie coś: incorrrect rendering of some objects

i tam karze zmienić poziom cieni w grze na 2. Zmieniam i dalej bez zmian. Ma ktos jakis pomysł?

Dane mojego kompa: Windows 7 ultimate 32-bit SP1   AMD Athlon 64X2 Dual Core Processor 5200+     3,0Gb Ram   NVIDIA GeForce  GT640

Opublikowano

hmm problem rzeka to i pomocy brak....może plik z aktualizacji jakoś źle się pobrał, może jakiś konflikt z plikami powstał....na start jeżeli chodzi o cienie to całkowicie bym wyłączył.

Podajesz, że masz system 32 bitowy może to jest główny szkopuł [mimo, ze wcześniej dawałeś radę]- zmieniłbym na 64bit zwłaszcza, że masz ultimate- poczytaj z linka;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1409590-przesiadka-z-win7-32-na-64-bity-spolszczenie/

NrwUNCU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...