Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie expic na 57 ?

paxonzzzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie juz nie mam pomyslu, instancji prawie nikt nie robi na ten lvl. podpowie ktos?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Polecam Tahmes (znajduje się w Sarpan), jeśli chodzi o instancje. Trochę expa wpadnie, a przy okazji nazbierasz troszkę Odznak Kahruna, aby zakupić set pve.

Naprawdę wykonałeś już wszystkie misje? :O Myślę, że powinieneś mieć parę w Tiamarancie lub Sarpan. Niedługo możesz przenieść się do Północnego Katalam.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Albo cash w gelk/ingi.Lub odpalasz drugiego aiona do trzymania pt i lecisz na BT.Zabawa w questy sarpan etc to dla mnie strata czasu, nawet robienie kampani jest nie oplacalne.

Nie czaruj.

Opublikowano

Albo cash w gelk/ingi.Lub odpalasz drugiego aiona do trzymania pt i lecisz na BT.Zabawa w questy sarpan etc to dla mnie strata czasu, nawet robienie kampani jest nie oplacalne.

A Ty się uczepiłeś tych powtarzalnych misji, sio stąd! Zniechęcasz tym tylko nowych graczy. ;)

Kampanie to właśnie główne źródło expa.

Co do BT (Beshmundir Temple / Świątynia Beshmundira, znajdująca się w Wąwozie Silentery) masz rację, ale wszystko zależy od tego, jaką gra klasą. Niektórymi klasami będzie męczył te moby kilka godzin, więc lepiej sobie kogoś dobrać duo - jakąś klasę leczącą/dps.

Opublikowano

A Ty się uczepiłeś tych powtarzalnych misji, sio stąd! Zniechęcasz tym tylko nowych graczy. ;)

Kampanie to właśnie główne źródło expa.

Co do BT (Beshmundir Temple / Świątynia Beshmundira, znajdująca się w Wąwozie Silentery) masz rację, ale wszystko zależy od tego, jaką gra klasą. Niektórymi klasami będzie męczył te moby kilka godzin, więc lepiej sobie kogoś dobrać duo - jakąś klasę leczącą/dps.

Sie uczepilem, bo to najlatwiejsza droga do 65 lvl :D Zanim ty zrobisz kampanie za 20kk expa to ja w tym czasie na powtarzalnym bede miec 2x/3x tyle expa. :P Kazda postacia ogarniesz BT, jedynie templarem by byl problem.Wiec zawsze duo kogos, zeby chociaz 1 bossa ubil.Clerem spokojnie nawet ubijesz pare bossow tam.

Nie czaruj.

Opublikowano

hmm z moim eq nie moge zabic za cholere sam 1 bosa jestem klerem wlasnie

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

hmm z moim eq nie moge zabic za cholere sam 1 bosa jestem klerem wlasnie

Polecam skoczyć tam z jakimś bardem - ma spory dps, a dodatkowo czasami odnowi Ci manę. :)

Opublikowano

w tym problem ze nie ma z kim za bardzo :)

Opublikowano

Na bossach w BT(solo, normal mode), trzeba obrac dobra taktyke.Pierwszy boss (Cptain Lakhara), odpalasz sie i latasz z nim po calym 'pokoju', jednoczesnei dpsujac.Chowasz sie za filarem i leczysz, kiedy ten castuje skillsy.Jesli nie potrafisz go normalnie zabic, to uzyj, albo acquital, albo WoD (Word of Desctruction) skill za dp.Dalej troga wolna.Przy bossie kolejnym (Ahbana the Wicked) takze wystarczy, ze uciekasz i dpsujesz (musisz co chwiel dispelowac sie).Zarzuca tez skilla, przy ktorym nie mozesz sie healnac, wiec wtedy zarzucasz tarcze i latasz jak poparzony.Poogladaj troche filmikow, sam poprobuj to sie wprawisz.Powodzenia :D

Nie czaruj.

Opublikowano

no wlasnie go ujebalem ale bardzo meczace to jest :P

Opublikowano

Zawsze możesz pomęczyć questy na mitrile w inggi, nawet jak ktoś nie ma dobrego setu i nie ogarnia, to chyba powinien wyciągać te minimum 100kk expa na godzine. Łatwe, lekkie, tylko nudne ;P 

Opublikowano

Zawsze możesz pomęczyć questy na mitrile w inggi, nawet jak ktoś nie ma dobrego setu i nie ogarnia, to chyba powinien wyciągać te minimum 100kk expa na godzine. Łatwe, lekkie, tylko nudne ;P 

A ja myślałem, że usuneli expa za monety o.O

Opublikowano

w inngi 

a mozesz rozwinac wypowiedz co to za miasto ?

gram asmo btw.

Opublikowano

w inngi 

a mozesz rozwinac wypowiedz co to za miasto ?

gram asmo btw.

Ingisson jest u elyosow.U ciebie nazywa sie Gelkmaros.

Nie czaruj.

Opublikowano

czyli mithrile, BT, i ogolnie questy ok :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...