Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakich ustawieniach w te gry i ile fpsów?

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Na jakich ustawieniach mi pójdą te gry (o ile w ogóle odpalą) i ile mniej więcej FPSów bym wyciągał:

- Gta V

- Far Cry 4

- Wiedźmin 3

- BF4

- Watch Dogs

- Dying Light

- CS:GO

Sprzęt:
AMD FX-6300, 6 x 3,5GHz (w trybie TURBO do 4,1GHz)

8GB RAM

NVIDIA GeForce GT 740 2GB

Windows 8.1

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Witam.

Na jakich ustawieniach mi pójdą te gry (o ile w ogóle odpalą) i ile mniej więcej FPSów bym wyciągał:

- Gta V

- Far Cry 4

- Wiedźmin 3

- BF4

- Watch Dogs

- Dying Light

- CS:GO

Sprzęt:

AMD FX-6300, 6 x 3,5GHz (w trybie TURBO do 4,1GHz)

8GB RAM

NVIDIA GeForce GT 740 2GB

Windows 8.1

Ze szklanej kuli mamy to przepowiedzieć ?

O wieśku, fc4 i dl możesz zapomnieć. Reszta, jeśli lubisz niski FPS powinna pójść.

Opublikowano

O wieśku, fc4 i dl możesz zapomnieć. Reszta, jeśli lubisz niski FPS powinna pójść.

No to Tobie kolego już podziękuję :)

https://www.youtube.com/watch?v=E-WmZCWrMX4- Nie wydaje mi się by 30fps na Ultra było niskie.

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Po co odpowiadasz skoro nie masz pojęcia.

Czekam na odpowiedź kogoś kto na miał do czynienia z podobnym sprzętem. Pozdrawiam.

76561198009257917.png

Opublikowano

W Far Cry 4 i Dying Light grałem na o wiele gorszym sprzęcie, co prawda na niskich/średnich ale dawało rade. 

Właśnie o takie odpowiedzi mi chodzi. Od osób które mają jakieś doświadczenie z podobnym lub słabszym sprzętem na podstawie którego mogę sobie pomóc.

76561198009257917.png

Opublikowano

Właśnie o takie odpowiedzi mi chodzi. Od osób które mają jakieś doświadczenie z podobnym lub słabszym sprzętem na podstawie którego mogę sobie pomóc.

Ciebie zadowolą tylko odpowiedzi, w których ktoś napisze, że te gry pójdą XDD

Jestem ciekaw jak miło będzie ci się grać w FC4 poniżej 30FPS :D.

Opublikowano

Ciebie zadowolą tylko odpowiedzi, w których ktoś napisze, że te gry pójdą XDD

Jestem ciekaw jak miło będzie ci się grać w FC4 poniżej 30FPS :D.

Skąd te przypuszczenia?

Równie dobrze zadowoli mnie odpowiedź "Mam tą kartę graficzną i GTA idzie mi na minimalnych z 10fps." :)

Odpowiedź zaczynająca się od "Ze szklanej kuli mamy to przepowiedzieć ?" automatycznie świadczy o tym, że nie wiesz czy pójdzie czy nie. Jak już mówiłem - nie wiesz czy pójdzie czy nie, to nie odpowiadaj.

76561198009257917.png

Opublikowano

My nie wiemy, jakie ramy, zasliacz, temperatury, czy dysk był defragmentowany, czysto w komputerze itd. Nikt nie powie, ile będziesz miał dokładnie fps, ale 60 fps nie licz

Opublikowano
PAMIĘĆ 8GB/1333 DDR3
ZASILACZ 500W

Głównie zależy mi odpowiedzi w stylu czy odpalę je na low/medium/high :)

76561198009257917.png

Opublikowano
Odpowiedź zaczynająca się od "Ze szklanej kuli mamy to przepowiedzieć ?" automatycznie świadczy o tym, że nie wiesz czy pójdzie czy nie. Jak już mówiłem - nie wiesz czy pójdzie czy nie, to nie odpowiadaj.

Masz coś nie tak z głową ?

To świadczy o tym, że NIE JEST MOŻLIWE wywnioskowanie ilości klatek przy konkretnych ustawieniach na podanej platformie. Każdy sprzęt zachowa się inaczej.

Opublikowano

@Lunner

ja zawsze patrze na yt jak bedzie mi gra dzialac ,i zawsze sie potwierdza ,maxymalna roznica to 2 fps +/- wiec nwm czemu nie patrzyc n a yt 

a do tematu 

gta v - na prawie identycznym sprzecie https://www.youtube.com/watch?v=y_gSUCujkwk

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...