Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HC_Icon.png

image.png
informacje.png
IP: n13.csrv.pl:13522
---
Sloty: 100 +
---
Typ: Survival + Frakcje
---
PvP: Tak
---
Premium: Nie
---
Nether: Tak
---
Potwory: Tak
---
Zwierzeta: Tak
---
Whitelist: Nie

administracja.png
Właściciel  Gibelin
KidMod   Silimaur

informacjedodatkowe.png

post-6875-0-67916500-1431853506_thumb.png  

post-6875-0-43808600-1431853559_thumb.png

post-6875-0-73784800-1431853601_thumb.png

post-6875-0-10623900-1431853655_thumb.png
Opublikowano

ŁAŁ ale HARDCORE z gildiami na SV -.-

Serwer typu Hard ...

Nie wiem czy trzeba wyjaśniać co to hard bo Ja tutaj z Harda nic nie widzę

Nie ma znaczenia czy gra jest realistyczna czy nie, nieważne czy jest futurystyczna czy dotyczy przeszłości!

Nieważne czy ma dobrą grafikę, czy słabą, nieważne jest czy jest nowa, czy stara!

Gramy w gry które lubimy najbardziej, zaakceptuj wybory innych!

Bo wszyscy w nie gramy, jesteśmy jednością.

Jesteśmy Graczami!

Opublikowano

Dobry serwer, co z tego @Powyższy Użytkowniku, że gildie są? Bardzo dobry pomysł.

Do tego trudno już znaleźć serwer z niskim dropem diaxów, gdzie same 20 % na diaxy są, to nie te czasy co pare lat temu 0.2 na diaxy xD

Można z innymi powspółpracować gdzie frakcje są.

(Bez frakcji tez się da, ale tu jest lepiej)

Fajne walki jak kiedyś, bez zadufanych koxowników. (te dziecinne " Jem koxa i logam ")

Tylko jedno mi się nie podoba - Dlaczeog tak niski drop lapis lazuli :( ? A jest on jedynie dekoracyjny :)

Ocena gracza Tomasza : 8/10

PS: Team Speak 3 Serwer dorwiecie?

zu439g.jpg

Opublikowano

Złoto - 0% STOP KOXOM

Nie łatwiej zablokować KOXY niż złoto?

Złoto potrzebne jest do mikstur a konkretnie jego samorodki.

Dodatkowo pewnie zablokowałeś tylko rudy ;) a nether i świnie? samorodki złota 9 z nich daje sztabkę 9 sztabek blok a 8 bloków koxa ;)

Dungeony,skrzynie złoto

Villager złoto

Miasteczka złoto

Tak więc ustawienie 0% w other drop czy skrypcie to nie "blokada"

A do gildii jest to że HARD nie ma ich mieć.

Hard z gildiami to zwykły sv

TEMAT

Opublikowano

więcej jak 20 osób nie będzie ci na takim 'hard' serwerze grało bo aktualnie to nie te czasy co 3 lata temu, że na prawie każdym serwerze 0,7 na diaxa i każdy kopał cały dzień. Aktualnie każdy woli serwery easy bo już mało kto poświęca tyle czasu na mc tym samym nikomu się nie będzie chciało kopać kilka godzin, żeby mieć te kilkanaście diaxów. 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Bardzo uboga, mało merytoryczna i wręcz mizerna prezentacja. Brakuje szerszego opisu serwera, promujących go screenów i najważniejsze - brakuje oryginalnego pomysłu.

images.jpg

Opublikowano

Złoto - 0% STOP KOXOM

Nie łatwiej zablokować KOXY niż złoto?

Złoto potrzebne jest do mikstur a konkretnie jego samorodki.

Dodatkowo pewnie zablokowałeś tylko rudy ;) a nether i świnie? samorodki złota 9 z nich daje sztabkę 9 sztabek blok a 8 bloków koxa ;)

Dungeony,skrzynie złoto

Villager złoto

Miasteczka złoto

Tak więc ustawienie 0% w other drop czy skrypcie to nie "blokada"

A do gildii jest to że HARD nie ma ich mieć.

Hard z gildiami to zwykły sv

Jeśli chodzi o złoto, nie wiem czy zauważyłeś ale napisane jest, że usunięto prawie każdy możliwy sposób na zdobycie złota. Jak już napisałeś świnie z netheru.. jest to sposób na zdobycie złota, gracze na serwerze szybko spostrzegli że jest to kluczowy sposób na robienie mikstur. Pytanie komu chcę się zbierać tyle samorodków aby zdobyć koxa, nawet jeśli ktoś owego zrobi to tak naprawdę dużo mu gry nie ułatwi.

Oczywiście dziękuje wszystkim za uwagi, każda jest bardzo ważna. Jeśli chodzi o kopanie diaxów to nie wygląda to tak źle, gracze grający jeden dzień spokojnie zrobili już enchantowane diamentowe itemy.

Wydaje mi się że przesadziłem określając ten serwer jako hard, bardziej mi chodziło o gre bez złotych jabłek.

Opublikowano

Czy dodacie jakies mini gry albo eventy typu parkoury, albo coś zespołowego? Lub quizy albo familiady, jeden z dziesieciu itp.

zu439g.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...