Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da sie schudnąć z twarzy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, dobrze czytacie. Problem jest w tym, ze jestem chudy (nie jak patyk, ale chudy), a twarz mam kwadratowa/owalna, dosyć tłusta i mnie to wkurza. Jak patrze na zdjęcia to w wieku 13 lat miałem bardziej wyraźne rysy twarzy, a tak wystarczy ze schylam głowę w dół i mi sie prawie podbródek robi. Da sie jakoś... schudnąć z twarzy? xD

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie da się, jak chudniesz, to chudniesz z całego ciała.Może masz po prostu taką urodę.Jesteś w wieku, w którym możesz mieć właśnie nieproporcjonalną figurę ciała, to wszystko wraz z końcem dojrzewania powinno się unormować.

Opublikowano

Sztangę na uszy i wyciskaj 5 serii po 15. A jak Ci się wydaje? Chudnąc chudniesz z całego ciała.

Opublikowano

Poczytaj troche na temat retencji wody w organizmie i treningu cardio, z pewnoscia pomoze, tylko musisz sie uzbroic w cierpliwosc.

Opublikowano

Czasami z pewny rzeczy nie idzie schudnąć.Sam prowadzę aktywny tryb życia, mam wysportowaną sylwetkę waże 70 kg przy 1,71 a pomimo to mam lekką fałdkę  na podbródku.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Sądząc po twoim awatarze ;d

Nwm kręć szyją?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Tak, dobrze czytacie. Problem jest w tym, ze jestem chudy (nie jak patyk, ale chudy), a twarz mam kwadratowa/owalna, dosyć tłusta i mnie to wkurza. Jak patrze na zdjęcia to w wieku 13 lat miałem bardziej wyraźne rysy twarzy, a tak wystarczy ze schylam głowę w dół i mi sie prawie podbródek robi. Da sie jakoś... schudnąć z twarzy? xD

xDDD

Człowiek ja podnosiłem sztangi i schudłem na twarzy, plecach i trochę na brzuchu to jak niby ćwiczenia na twarz? Nie wiem o co Ci chodzi chcesz jakieś zboczone ćwiczenia, czy co? Nie da się i chudnie się praktycznie wszędzie - no chyba, że chcesz schudnąć na nogach ćwicząc ramiona ;)

pyhvh7E.png

Opublikowano

Poczytaj sobie o zatrzymywaniu wody w organizmie, to niekiedy powoduje "nabrzmienie" okolic szyjnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...