Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Overwatch

WolframHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam taki problem, otóż mam spełnione wszystkie wymagania do OV (300h, G1 i 150 wygranych meczy), a mimo tego dalej nie mam go odblokowanego. Od czego jeszcze to zależy ?

G3, 440h, 160 win. - nic.

Opublikowano

Kurde, niektórzy dostają już jak tylko wbiją 300, a ja muszę 500 -,-

No ale dobra, chyba tylko tego mi brakuje. Ktoś jeszcze coś proponuje ?

Opublikowano

ale mnie to denerwuje -.- jak ludzie pisza takie glupoty !!! Owerwatch jest od 150 winow i gold I minimum, Ograniczenia nie ma czasowego, Jeżeli masz spełnione warunki to muszisz czekać ponieważ nie dostaniesz go od razy tylko po jakimś czasie ( np. jak bedzie jakaś aktualizja cs ) ... NIE PISZCIE JUZ TAKICH gŁUPOT ŻE TRZEBA miEĆ 500h

Opublikowano

ale mnie to denerwuje -.- jak ludzie pisza takie glupoty !!! Owerwatch jest od 150 winow i gold I minimum, Ograniczenia nie ma czasowego, Jeżeli masz spełnione warunki to muszisz czekać ponieważ nie dostaniesz go od razy tylko po jakimś czasie ( np. jak bedzie jakaś aktualizja cs ) ... NIE PISZCIE JUZ TAKICH gŁUPOT ŻE TRZEBA miEĆ 500h

A ty wiesz wszystko zapewne, nawet kiedy będzie nowa operacja..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...